Suda51 is een soort Kingdom Hearts - Gamer.nl Podcast 210

Suda51 is een soort Kingdom Hearts - Gamer.nl Podcast 210

Echt waar, het slaat ergens op! Zowel de nieuwe Suda51-game als Kingdom Hearts zijn niet leuk om te spelen en het verhaal is voor bijna niemand leuk, maar wij houden ervan! Aldus Erik en gast Joe.

Verloren zoon Joe van Burik keert terug om te praten over Travis Strikes Again: No More Heroes, en Erik kan eigenlijk over niks anders praten dan Kingdom Hearts. Geef mij Kingdom Hearts! Verder praten de podcasters over hun avonturen in VR, en maken ze Ron waarschijnlijk boos met hun overpeinzingen over Forza Horizon 4.

Je kunt de game hier direct downloaden, luisteren via Soundcloud, of je abonneren via allerlei podcastapps, zoals iTunes of Spotify. Heb je een vraag of opmerking voor de podcast, laat dan hieronder een reactie achter of stuur een mail naar Erik.

Of, nog leuker: word lid van onze Discord door hier te klikken! Daar praten meer dan honderd luisteraars met elkaar, en natuurlijk met Erik en Ron (en Joe)! En daar kun je ook je vragen stellen, hartstikke gezellig!

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Haha nice, vond de humberto-grap leuk ;)

0
test

Fijn dat jullie aandacht besteden aan VR! Even wat puntjes op de i - De PSVR is inderdaad ongeveer 4 miljoen keer verkocht. Medio augustus heeft Sony de 3 miljoen bevestigd. Als je dat feit combineert met andere gegevens, is het vrijwel zeker dat inmiddels de 4 miljoen gepasseerd is. Ongeveer evenveel als PCVR gezamenlijk. - Doom VFR is niet de volledige Doom 2016 in VR. Het is een selectie van level, en ik geloof een aantal nieuwe levels. Aanzienlijk korter dan de volledige game, maar wel moddervet! Borderlands 2 is overigens wél integraal geport naar PSVR, muv multiplayer. Speelt ook waanzinnig lekker.

0
test

@TripleDad ja, dank voor de bevestiging en correctie! Voor Borderlands wacht ik denk ik toch op de oculus versie, zeker omdat deze de aim-controller niet ondersteunt...

0
test

@ErikNus Snap ik. Hoewel ik moet zeggen dat BL2VR ontzettend lekker wegspeelt met de move controllers ondanks dat ze geen sticks hebben. Maar inderdaad, als je tóch een Oculus hebt....

0

Aanbevolen voor jou