Opinie

Apple vs. Epic is een smakelijke strijd - Ron en Erik Podcast 332

Voor de neutrale kijker

Geschreven door Gijs Scheltens op
Apple en Epic vechten het uit in de rechtszaal, en de bedrijfsgeheimen van allerlei andere uitgevers vliegen over tafel. Ron, Erik en speciale gast Joe van Burik analyseren de meest boeiende elementen die zijn komen bovendrijven.

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Stitcher, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of stuur Erik een mail.

Steun de Ron en Erik Patreon voor een extra wekelijkse podcast!

Dit artikel delen:

Lees meer

PS5- en Xbox Series-update voor Remnant: From the Ashes onthuld Yakuza-games zijn voortaan turn-based
1

Reacties op: Apple vs. Epic is een smakelijke strijd - Ron en Erik Podcast 332

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Markus88

    • 12 mei 2021 09:12
    Ik vind het raar dat er vaak word gezegd "er is niks op de ps5 waarom zou je een ps5 halen?" Niet alleen kun je veel games spelen die op de ps4 30 fps waren, maar nu gewoon in 4k 60fps (Alleen daarvoor al heb ik de ps5 al dag 1 in huis gehaald, want 30 fps heb ik echt zo'n hekel aan.. Denk aan Assassin's creed Valhalla of Immortal Fenyx Rising die op de ps4 pro 30 fps zijn maar die je gewoon in 60 fps kunt spelen op Ps5. Het is in ieder geval veel veel beter and worth it imo!) maar Spiderman miles morales en demon's souls heb ik ook heel veel plezier aan beleefd en maakte het voor mij een geslaagde launch. Maar wat is nu eigenlijk het probleem met de PS5? IK ben niet aan het haten of whatever, ben gewoon serieus nieuwsgierig wat andere hiervan denken?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.