Het leukste geheim van Shadow of the Tomb Raider - Gamer.nl-Podcast 187 | Gamer.nl

Het leukste geheim van Shadow of the Tomb Raider - Gamer.nl-Podcast 187 | Gamer.nl

Erik speelde de eerste vier uur van Shadow of the Tomb Raider en sprak met de narrative director Jason Dozois. En dat interview kun je luisteren in de podcast van deze week!

Lara is terug en dodelijker dan ooit, met allerlei moves waardoor ze één wordt met de jungle. Daar wil Ron natuurlijk alles over weten en dus stelt hij een reeks intelligente vragen aan Erik. Verder hebben de podcasters het over de nieuwe beelden van Doom Eternal, Red Dead Redemption 2 en Super Smash Bros., en heeft Ron een hele berg games gespeeld. Hij heeft vakantie, zegt hij.

Zoals altijd kun je de game hier direct downloaden of luisteren via Soundcloud. Ook zijn we te vinden op de meeste podcastapps op je telefoon, zoals via iTunes. Heb je een vraag of opmerking voor de podcast, laat dan hieronder een bericht achter of stuur een mail naar Erik!

Maar nog beter en gezelliger is het om lid te worden van onze Discord! In deze chatapp kun je praten met Ron en Erik en tientallen andere luisteraars. Stel vragen voor de podcast en maak vrienden met andere gamers!

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou