Gigantisch nieuws! - Gamer.nl Podcast 216

Gigantisch nieuws! - Gamer.nl Podcast 216

Trials Rising zorgt dat je je controller tegen de muur wilt smijten, maar toch is het een heerlijke game, vindt Ron. Verder: Pokémon Sword & Shield en goed nieuws als je nóg meer Ron en Erik wilt.

Watch on YouTube

Vanaf nu maken Ron en Erik elke maand een extra podcast. Een extra uur ongefilterd Ron en Erik, wie wil dat nou niet? Steun ons via Patreon en luister direct naar de eerste aflevering!

Je kunt aflevering 216 vinden op iTunes, Spotify, Stitcher, Soundcloud of als mp3. Stel je vragen in onze Discord, of in een mail aan Erik.

Onderwerpen:

08:59 - Trials Rising
23:47 - Nieuwe starter-Pokémon
36:31 - Vraag: Is Forza Horizon 4 kapot?
39:44 - Vraag: Is Red Dead Online dood?
45:13 - Vraag: Klaar met multiplayer?
49:54 - Vraag: Welke Kickstarter-projecten volgen jullie?
53:42 - Vraag: Hoe staat het met Wasteland 3?
55:03 - Vraag: Wat vinden jullie van Total War?
58:02 - Wat hebben we gespeeld?

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

39:44 - Vraag: Is Red Dead Online dood? Nope, maar het zal, zoals ik vanaf het begin al gezegd/verwacht heb, nooit zo populair worden als GTA Online. Auto's verzamelen/modden is een groot aspect van GTA en datzelfde is nu eenmaal niet mogelijk met Red Dead met paarden/huifkarren etc. Ik ben zelf primair PC gamer en mocht R* eindelijk deze game eens op PC uitbrengen dan zal ik hem tzt enkel spelen voor de singleplayer. Overigens moeten we niet vergeten dat GTA 5 aanvankelijk online ook niet veel meer was dan een lege zandbak waarin je enkel wat deathmatch kon doen en wat kon racen. Maar gezien het succes van GTA Online is het wel wat vreemd dat de startervaring van Red Dead Online zo karig is. Hoe moeilijk is het nu om world events erin te gooien, of wat professions zoals een goundmijn runnen, een postkoets koerier uithangen, konvooien van huifkarren beschermen etc.

0
test

Waarom zijn er altijd zo weinig reacties op de podcast? Er werd toch genoeg besproken dat verdere discussie benodigt lijkt me zo :)

0
test

@TheChief iedereen zit in de Discord!

0

Aanbevolen voor jou