#FreeFortnite is waanzinnig cynisch - Gamer.nl Podcast 293

#FreeFortnite is waanzinnig cynisch - Gamer.nl Podcast 293

De manier waarop Epic campagne voert tegen Apple omdat het Fortnite van de App Store verwijderde is buitengewoon cynisch, vinden Ron en Erik. Verder: Fall Guys en Halo Infinite.

Watch on YouTube

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of stuur Erik een mail.

Zin in een historische analyse van de pseudo-historische Assassin's Creed-serie? Deze is nu te luisteren op onze Patreon!

Onderwerpen

00:00 - Halo Infinite uitgesteld
31:32 - #FreeFortnite
39:32 - Wat hebben we gespeeld?

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Jammer dat Ron zich zo van de wijs laat brengen door het nieuws en vooral dat hij er zo tegenaan kijkt. Ik ben geen fortnite speler, maar heb wel jarenlang een iPhone gehad. Toevallig ben ik gisteren overgestapt naar oneplus vanwege o.a. xcloud wat wel op Android gaat werken en niet op iOS vanwege hetzelfde principe als waarom epic nu dit gevecht aangaat. Als consument zijnde ben ik erg blij dat epic deze strijd aangaat samen met Spotify, kleine ontwikkelaars kunnen er niks aan veranderen en ik als individuele consument ook niet, maar een groot bedrijf als epic kan misschien wel iets veranderen hierin.

0

Goh, hoe geindoctrineerd kan je wel niet zijn. Apple misbruikt gewoon zijn eigen positie. Epic verlaagt de prijs buiten de store om, dus harkt niet Apples aandeel binnen. Typisch een Apple fanboy die graag al zij geld weggeeft.

0

Aanbevolen voor jou