'Fallen Order krijgt opvallend hoge cijfers' - Gamer.nl Podcast 253

'Fallen Order krijgt opvallend hoge cijfers' - Gamer.nl Podcast 253

Star Wars Jedi: Fallen Order valt tegen volgens Erik, zeker op technisch vlak. Toch krijgt de game veel lovende reviews, Ron en Erik analyseren waarom. Verder: Microsofts XO-conferentie en Rons pizza.

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of stuur Erik een mail.

Speel en luister ook mee met architectuurkenners Ron en Erik, die deze maand Manifold Garden onderworpen hebben aan een wetenschappelijke analyse.

Onderwerpen:

06:34 - Star Wars Jedi: Fallen Order
41:24 - XO 19

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja ik was het niet eens met de review.. Voor mij is de game een 9/10 maar iedereen heeft zijn eigen mening natuurlijk en ik respecteer Erik's review natuurlijk en kon zijn review ook begrijpen. Edit : heb nu de hele podcast afgeluisterd en jullie hebben wel dik gelijk. Ik ben geen reviewer dus ik baseer mijn cijfer voornamelijk op 'hoeveel fun heb ik gehad?' en ik heb heel veel fun gehad maar door de optimalisatie die echt bagger is en wat bugs wat jullie duidelijk aangeven. Ik stoorde mij er wel aan af en toe dus heb ik het een 9 gegeven.. Denk een 9,5 mocht de game soepel lopen.

0
test

@Markus88 Mee eens, heb al een aantal bugs gehad (waaronder een hoop met de klim mechanieken) en op sommige momenten is de framerate echt een drama, voornamelijk veel last gehad op de PS4 op Kashyyyk.

0
test

@Markus88 thanks voor t luisteren! Het zijn allemaal ook maar meningen natuurlijk. Maar volgens mij had deze game nog wel wat meer tijd kunnen gebruiken.

0
test

@Markus88 Wat? Zo hoog? Is het echt Breath of the wild/The Witcher III/Read Dead waardig? Is het een monument in de gamesgeschiedenis? Wat ik er tot nu van gezien heb, en de steams van vrienden vin ik het allemaal beetje mwa mwa. Gelukkig blijft het een kwestie van smaak en is het subjectief maar als wij als SW fans dit een 9/9.5 gaan geven is het doel gehaald en zal de volgende SW game de (technische) grenzen niet gaan opzoeken. Iets wat ik wel graag zou willen zien.

0
test

@Derper The last of us/the witcher 3 zijn mijn favo games en die zijn 10/10 voor mij. Zoals ik zei ik baseer mijn cijfer natuurlijk op hoeveel fun ik er mee heb gehad en review de game natuurlijk niet zoals Erik heeft gedaan. Ik heb er super veel fun mee gehad, heb de game ook op 100% gezet maar je hebt net als Erik wel gelijk en als ik er wat kritischer naar zou kijken wordt het toch een 8 of 8,5!

0
test

Sowieso is het cijfer systeem inmiddels achterhaald en uit zijn verband gerukt. Als een game een 7 krijg vinden we dat eigenlijk al best laag, helemaal voor een blockbuster game als deze. Maar effe realistisch, een 7 is gewoon een hele dikke voldoende he. Daar zou ik vroeger op school heel blij mee zijn geweest.

0
test

@darkmanwls vind ik ook wel een beetje. Met een 7 zeg ik dat ik het een goede game vind. 7/7,5 is namelijk 'goed' op onze schaal.

0

Aanbevolen voor jou