Doe de piledriver! - Gamer.nl-Podcast 186 | Gamer.nl

Doe de piledriver! - Gamer.nl-Podcast 186 | Gamer.nl

Rons expertise krijgt de kans te schitteren in deze podcast, want hij heeft de Black Ops 4-multiplayer-bèta gespeeld. Een belangrijke modus voor de game, niet op de laatste plaats omdat de jongste Call of Duty-telg geen singleplayermodus bevat.

Zijn mening over de bèta is duidelijk: het is beter, het is sneller, maar er is nog een boel dat moet worden verbeterd. Ron heeft er alle vertrouwen in dat dat gaat gebeuren. En Erik heeft er alle vertrouwen in dat Ron weer waarover hij praat, want zelf kan hij Call of Duty amper van Battlefield onderscheiden.

Je kunt de podcast zoals altijd hier downloaden of luisteren via Soundcloud. Ook kun je je abonneren via allerlei podcastapps, zoals iTunes. Heb je een vraag of opmerking voor de podcast, dan kun je die hieronder in de reacties achterlaten of een mail sturen aan Erik!

Join de leukste Discord van Nederland! Hier kun je chatten met Ron en Erik en alle andere luisteraars! Je kunt trouwens ook stemmen op onze podcast én op hosts Erik Nu elder en/of Ron Vorstermans voor de Online Radio Awards, door hier op te klikken en te stemmen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou