Opinie

Doe de piledriver! - Gamer.nl-Podcast 186

Piledriven in Call of Duty

Geschreven door Erik Nusselder op
Rons expertise krijgt de kans te schitteren in deze podcast, want hij heeft de Black Ops 4-multiplayer-bèta gespeeld. Een belangrijke modus voor de game, niet op de laatste plaats omdat de jongste Call of Duty-telg geen singleplayermodus bevat.

Zijn mening over de bèta is duidelijk: het is beter, het is sneller, maar er is nog een boel dat moet worden verbeterd. Ron heeft er alle vertrouwen in dat dat gaat gebeuren. En Erik heeft er alle vertrouwen in dat Ron weer waarover hij praat, want zelf kan hij Call of Duty amper van Battlefield onderscheiden.

Je kunt de podcast zoals altijd hier downloaden of luisteren via Soundcloud. Ook kun je je abonneren via allerlei podcastapps, zoals iTunes. Heb je een vraag of opmerking voor de podcast, dan kun je die hieronder in de reacties achterlaten of een mail sturen aan Erik!

Join de leukste Discord van Nederland! Hier kun je chatten met Ron en Erik en alle andere luisteraars! Je kunt trouwens ook stemmen op onze podcast én op hosts Erik Nusselder en/of Ron Vorstermans voor de Online Radio Awards, door hier op te klikken en te stemmen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Sagat en G komen vandaag naar Street Fighter 5 Koopgids: De beste monitoren van het moment
2

Reacties op: Doe de piledriver! - Gamer.nl-Podcast 186

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  TheChief

  • 6 augustus 2018 09:03
  'En Erik heeft er alle vertrouwen in dat Ron weet waarover hij praat, want zelf kan hij Call of Duty amper van Battlefield onderscheiden.'

  Dit lijkt me een onzinverhaal. Iedereen die ook maar een oppervlakkige blik op beide games werpt ziet meteen de verschillen. Of heeft Erik gewoon ernstig last van de warmte? :D

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  JesseVDH_

  • 6 augustus 2018 12:04
  1. Er komt wel een singleplayermodus, maar er komt geen CAMPAIGN. Er komen gewoon singleplayer missies waar een verhaal achter zit en je de specialisten kan gaan uittesten.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.