'De Xbox Series X is de vetste console' - Gamer.nl Podcast 258

'De Xbox Series X is de vetste console' - Gamer.nl Podcast 258

Xbox Series X wordt de krachtigste console volgens Microsoft, maar is nu vooral de coolste, vindt Ron. Verder: de Game Awards en nieuws uit de kampen van Nintendo en Sony.

Watch on YouTube

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of stuur Erik een mail.

De infographic van de Discord-enquête kun je hier vinden.

Er is ook net een nieuwe uitgave van de Boekloze Boekenclub te luisteren op onze Patreon. Verken samen met Ron en Erik de verre Oriënt.

Onderwerpen:

03:54 - Discord-enquête
12:57 - Xbox Series X
34:27 - The Game Awards
37:01 - Nieuws van Sony en Nintendo
48:26 - Wat hebben we gespeeld?

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Met z'n nadruk op soldiers in space games (halo en mass effect) is de xbox voor mij vooral een console voor puber jochies... en dan vooral het soort waarmee je niet geassocieerd wil worden.

0
test

@ebiker gears of war dan?.. ben geen puber en ben nog steeds blij met me xbox

0
test

@vjiezze vir Bij voorbaat excuses, maar ik kan t gewoon niet laten. Als je geen puber bent, schrijf dan ook niet als een, en schrijf gewoon "mijn xbox". Dat hele "me" moet zo snel mogelijk uitgeroeid worden, we zijn geen stel ongeschoolde analfabeten.

0
test

@ebiker Dat vind ik juist bij Playstation deze generatie en xbox veel meer volwassenen.

0

@ebiker Wat een domme opmerking. Echt zo'n opmerking van iemand die kost wat kost alles van een bepaald bedrijf van zichtzelf niet leuk mag vinden en echt naar argumenten op zoek is gegaan waarom de xbox 'stom' is. Dat is best een beetje treurig.

0
test

@ebiker Puberjochies van 38 that is.. Kansloze opmerking.

0
test

@ebiker Ik associeer je nu met die groep door deze reactie. Wat kinderachtig zeg.

0
test

Ik zal proberen wat genuanceerder te zijn dan ebiker. Ik heb een Xbox one gehad, maar kwam tot de conclusie dat alle games die ik persoonlijk vet vond, er ook voor de pc waren. Halo en gears of War trekken mij niet. Forza begrijp ik van dat 't een prima racer is, maar wederom, racegames zijn niet mijn ding. De enige exclusive die ik echt tof vond was killer instinct, die er dus ook voor de pc is. Ik ben ervan overtuigd dat enorm veel mensen veel plezier beleven aan hun Xbox. Maar ik niet.

0

@darkmanwls snap ik helemaal. Ik heb tijden in hetzelfde schuitje gezeten, maar op een gegeven moment was het niet meer te doen, qua financiën, om een PC te onderhouden die alle games goed kon afspelen. dan is een console een stuk makkelijker. Uiteindelijk heb ik een XBox, PS4 en een Switch staan, maar goed. Kijk @ebiker van deze reactie kun je dus wat leren.

0

Aanbevolen voor jou