Opinie

De nasleep van 2020 - Gamer.nl Podcast 316

LucasArts, Hogwarts Legacy & Cyberpunk 2077

Geschreven door Gijs Scheltens op
In de nasleep van 2020 is er een hoop uitgesteld, maar ook nieuws onthuld. Erik en Thijs bespreken LucasArts, Hogwarts Legacy en Cyberpunk 2077.

Luister via Apple Podcasts, Spotify, Stitcher, Soundcloud, of als mp3. Vragen of onderwerpen voor de podcast? Kom langs in de Discord of stuur Erik een mail.

Door alle podcasts heen? De Ron en Erik community houdt je graag bezig met extra podcasts op Patreon!

Onderwerpen

03:26 - Uitgestelde games
06:57 - De nasleep van Cyberpunk 2077
13:56 - Langverwachte games
16:58 - Nieuwe LucasArts-games
29:10 - Super Meat Boy Forever
38:39 - Persona 5 Strikers
48:11 - Luisteraarsvragen

Dit artikel delen:

Lees meer

Scott Pilgrim-game meest succesvolle release van Limited Run ooit 'Volledige ontwikkeling Cyberpunk 2077 begon pas in 2016'
3

Reacties op: De nasleep van 2020 - Gamer.nl Podcast 316

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Markus88

  • 18 januari 2021 08:02
  Ik heb een vraagje over de bonus podcast. Ik kopier plak dit bericht dat ik ook heb geplaatst bij de bonus podcast comments maar kreegbdaar geen reactie :

  "Kunnen jullie de bonus podcast ook als MP3 beschikbaar maken? De podcast van Erik en Ron hebben dat ook en maakt t zoveel makkelijker voor mij om verder te gaan op t punt waar ik ben gestopt. Bij de bonus podcasts luister ik tot ik wat anders ga doen en het op pauze zet, en dan luister ik het nooit meer verder omdat het super irritant is (voor mij op mobiel dus) om terug te gaan naar het punt waar ik was gebleven! Als dit niet mogelijk is, jammer dan maar zo wel dan zou dat erg tof zijn."

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • DarkGoomy

  • 18 januari 2021 13:13
  Ik weet niet of dit de juiste plek is om te reageren maar ik zou nog graag even een reactie plaatsen naar aanleiding van de podcast van vorige week (ja ik loop wat achter). Ik luister nu denk ik een jaar naar deze podcast en ondanks dat ik nog maar weinig game doe ik dit nog steeds zeer graag. Bij Erik maar vooral ook bij Ron waardeer ik het zeer dat hij soms duidelijk stelling neemt en ondanks dat dit soms dan dan terug komt als het niet helemaal klopt zie ik dit veel liever dan vaag geformuleerde iedereen te vriend houdende meningen die niks zeggen. Hetzelfde geldt voor de columns en stukken hier op de site die ik met veel plezier lees.
  Het was voor mij dan ook erg vervelend om te horen hoeveel last jullie kunnen hebben van reacties en dat het schrijfplezier er een beetje af lijkt te gaan door steeds extremere reacties. Ik kan alleen maar vanuit mijzelf redeneren, maar ik denk dat dat voor meer mensen geld dat er een hoop mensen zijn die ook met veel plezier de content op deze site lezen maar dan vervolgens niet meteen reageren omdat er niet per se iets toe te voegen is. De mensen die natuurlijk wel meteen vaak reageren zijn ergens door getriggerd en willen hun mening doorvoeren, waardoor het beeld wat ontstaat op basis van de reacties misschien niet helemaal klopt met het publiek dat jullie stukken leest. Ik hoop dat dit wel duidelijk blijft plezier in content plaatsen wat meer terugkomt. Het zijn nou ook eenmaal rare extreme tijden waarin mensen misschien ook sneller gestrest zijn en eerder nare dingen plaatsen. Ik snap dan ook helemaal dat Ron niet snel geneigd is om bans uit te delen omdat achterliggende redenen voor mensen natuurlijk niet uit hun reacties naar voren komen, heel mooi dat je nog steeds optimistisch hierover kan denken, ondanks de rare reacties soms.

  Afsluitend hoop ik dat jullie nog lang doorgaan met schrijven en praten want ik denk dat heel veel mensen er nog steeds veel plezier uit halen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Aldodilly

  • 20 januari 2021 16:59
  @DarkGoomy En ik wil op mijn beurt even zeggen dat deze reactie erg fijn vind. Meen ik echt. Het werk dat wij doen komt soms met nadelen die je niet een-twee-drie verwacht. Het feit dat ik erg na moet denken over hoe ik dat moet formuleren, zegt eigenlijk al genoeg. Thanks!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.