Zowel Terminator als T-1000 komen naar Call of Duty: Vanguard en Warzone

Zowel Terminator als T-1000 komen naar Call of Duty: Vanguard en Warzone

De Terminator en T-1000 komen in het midden van het vierde seizoen van Call of Duty: Vanguard en Warzone naar de games.

Dat heeft Activision bevestigd in een nieuwe blogpost. Het gaat zowel om de T-800 (die in de films door Arnold Schwarzenegger werd gespeeld) als de T-1000 (de geavanceerde versie in de Terminator 2 door Robert Patrick werd gespeeld). Beide personages worden speelbaar in de game en kunnen los gekocht worden rond het moment dat het vierde seizoen op de helft is. Veel meer details zijn er nog niet.

Wel begint vandaag het vierde seizoen van beide games, en in de hierboven genoemde blogpost kan meer over de inhoud gelezen worden. Het vierde seizoen heet Mercenaries of Fortune en bevat onder andere een nieuwe map voor Warzone, genaamd Fortune's Keep. Hiermee worden zogenaamde Black Market Run-contracten geïntroduceerd, die spelers belonen met toegang tot speciale Buy Stations. Daarin zitten speciale items als de Sequencer Grenade en Nebula V Minigun. Logischerwijs is er weer een nieuwe Battle Pass met zowel gratis als betaalde tiers om cosmetische items te ontgrendelen. 

Eerder werd al bevestigd dat op 28 oktober Call of Duty: Modern Warfare 2 uitkomt. De game wordt ontwikkeld door Infinity Ward, dat ook werkt aan Call of Duty: Warzone 2.0. Deze nieuwe Warzone moet naast het huidige Warzone bestaan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Echt jammer hoe ze Cod momenteel om zeep weten te helpen. Toen de modern warfare en warzone net uit waren was de gameplay nog een stuk langzamer maar wel leuker en realistischer, net als de pakjes en wapens. Als je nu warzone speelt is het net alsof je Fortnite speelt met al die zuurtstok wapens en pakjes. En dan ook nog die gekke moves zoals springen als een konijn of binnen 1 tel gaan liggen en tegelijk schieten. Ik hoop echt dat mw2 weer terug naar basics gaat.

0

@Fr3nzy alle games gaan de kant op van zuurstok kleurtjes helaas dat willen kinderen van 12. Daar richten ze zich op

0
test

@F5544 Ja erg jammer is dat. Vroeger probeerden ze zo realistisch mogelijke oorlog games te maken maar lukte dat nog beperkt vanwege de techniek. Tegenwoordig is de techniek er wel maar ligt de focus vaak verkeerd.

0
test

Hopelijk krijgen we ooit nog een echte goede, echte WW2 game.

0

Aanbevolen voor jou