Gamigo heeft de nieuwe releaselijsten van Ubisoft te pakken gekregen en zag daarop twee grote verassingen, namelijk het uitstel van zowel Raven Shield als Splinter Cell, beide met ongeveer een maand. Raven Shield is hierdoor met de releasedatum in maart 2003 beland daar waar het oorspronkelijk nog voor februari gepland stond. Splinter Cell heeft ook een aardige verschuiving doorgemaakt. Stond het eerst nog voor januari 2003 gepland, nu staat 27 februari als releasedatum gepland.

Vooral de verschuiving van Splinter Cell zal veel mensen niet zo goed bevallen. Dit spel was immers al aardig dichtbij en veel mensen keken al uit naar het spelen van deze Xbox topper tegen het eind van de maand. Als reden voor de verschuiving van dit spel geeft men aan dat men het spel wil optimaliseren voor de GeForce 2 videokaarten zodat ook mensen met een wat minder up-to-date systeem met het spel aan de slag kunnen.

Om toch een positieve toon aan het nieuwtje te geven: er zijn een aantal nieuwe screenshots uit de PS2 versie van Splinter Cell verschenen die je hier kan bekijken.