Nieuws
red dead redemption online

Zomerupdate Red Dead Online laat spelers boerderijen beroven

De update moet ergens aan het begin van de zomer uitkomen

Geschreven door Michel Musters op
Ergens binnenkort moet er een 'vroege zomerupdate' voor Red Dead Online uitkomen, waardoor spelers onder andere boerderijen kunnen beroven.

Dat heeft Rockstar in een blogpost aangekondigd. De update voor de online modus van Red Dead Redemption 2 heeft nog geen releasedatum, maar is er op gericht om spelers die er het liefst criminele praktijken op nahouden te bedienen. 

Dankzij de update is het straks mogelijk om boerderijen in alle vijf de staten te beroven in Free Roam, "alsmede nieuwe mogelijkheden voor persoonlijke verrijking". Meer details volgen binnenkort.

Rockstar heeft verder aangekondigd dat spelers deze week anderhalf keer zo veel Red Dead Online-dollars kunnen verdienen wanneer ze hun complete Collectible Sets verkochten. Ook ontvangt men deze week dubbel zoveel XP voor het vinden van Collectibles.

Tot slot heeft men tot 16 juni om een gratis hoed te winnen door de modi Hostile Territory, Name Your Weapon, Plunder en Team Shootouts te spelen. Om de hoed te ontgrendelen hoeft men alleen maar een potje te winnen. Dit is alleen geldig tot Rank 15.

Red Dead Online

Dit artikel delen:

Lees meer

De GOG Summer Sale is begonnen PS5-update zou batterijbug in DualSense-controller oplossen
0

Reacties op: Zomerupdate Red Dead Online laat spelers boerderijen beroven

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.