Zomerupdate Red Dead Online laat spelers boerderijen beroven

Zomerupdate Red Dead Online laat spelers boerderijen beroven

Ergens binnenkort moet er een 'vroege zomerupdate' voor Red Dead Online uitkomen, waardoor spelers onder andere boerderijen kunnen beroven.

Dat heeft Rockstar in een blogpost aangekondigd. De update voor de online modus van Red Dead Redemption 2 heeft nog geen releasedatum, maar is er op gericht om spelers die er het liefst criminele praktijken op nahouden te bedienen. 

Dankzij de update is het straks mogelijk om boerderijen in alle vijf de staten te beroven in Free Roam, "alsmede nieuwe mogelijkheden voor persoonlijke verrijking". Meer details volgen binnenkort.

Rockstar heeft verder aangekondigd dat spelers deze week anderhalf keer zo veel Red Dead Online-dollars kunnen verdienen wanneer ze hun complete Collectible Sets verkochten. Ook ontvangt men deze week dubbel zoveel XP voor het vinden van Collectibles.

Tot slot heeft men tot 16 juni om een gratis hoed te winnen door de modi Hostile Territory, Name Your Weapon, Plunder en Team Shootouts te spelen. Om de hoed te ontgrendelen hoeft men alleen maar een potje te winnen. Dit is alleen geldig tot Rank 15.

Red Dead Online

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou