Nieuws

ZombiU voor PS4 en XOne krijgt classificatie in Taiwan

Nog geen bevestiging van Ubisoft

Geschreven door Michel Musters op
ZombiU voor PlayStation 4 en Xbox One heeft in Taiwan een leeftijdsclassificatie gekregen. De game wordt daar 'Zombi' genoemd.

De Wii U-lanceringsgame is vooralsnog alleen op Nintendo's console verschenen, maar er gaan al langer geruchten dat uitgever Ubisoft de game naar andere consoles wil brengen. De artwork op de website toont de titel 'Zombi'. Het is niet bekend of de artwork officieel is.

In ZombiU moesten spelers zien te overleven in een Londen dat overspoeld werd door zombies. Op de GamePad van de Wii U moesten spelers hun items selecteren. Het spel ging op het grote scherm echter gewoon door, waardoor het nooit veilig was om geruime tijd op de GamePad te kijken.

Bron: Gamerating

Dit artikel delen:

Lees meer

The Talos Principle-uitbreiding verschijnt op 23 juli Nieuwe dlc voor GTA Online nu beschikbaar
2

Reacties op: ZombiU voor PS4 en XOne krijgt classificatie in Taiwan

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • MikkelE30

  • 9 juli 2015 08:49
  Ik heb me goed vermaakt met deze game, ondanks dat de herhaling richting het einde wel begon te vervelen. Een groot deel van de charme had wel met de gamepad te maken, dus ik hoop dat de ervaring goed vertaald naar de nextgen consoles. Zo ja, staat jullie een mooie game te wachten :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Donutje

  • 9 juli 2015 12:32
  Klinkt erg gaaf zo in combinatie met de gamepad. Ook erg benieuwd hoe ze dit overbrengen naar de andere consoles, aangezien het juist de charme van het spel is dat je moet switchen tussen items terwijl het spel doorloop.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.