Nieuws
Call of Duty: Black Ops Cold War

Zombies-modus van Call of Duty: Black Ops Cold War onthuld

Game komt op 13 november uit

Geschreven door Michel Musters op
Activision heeft gisterenavond de Zombies-modus van Call of Duty: Black Ops Cold War onthuld.

De Zombies-modus krijgt net zoals de rest van de game een jaren '80-sfeertje. Naast een cinematic is ook gameplay van het spel getoond, en tot slot laten ontwikkelaars van Treyarch meer weten over de modus.

Een missie in Zombies heet dit keer 'Die Maschine' en speelt zich af in een kleurrijke bunker. Ook zijn er nieuwe features, zoals Field Upgrades waarmee spelers tijdelijk sterke krachten kunnen krijgen. Ook kan er nieuwe gear worden gemaakt, zoals wapens en ondersteuningsmiddelen.

De Zombies-modus krijgt voor het eerst ook cross-play op de verschillende huidige en volgende generatie consoles, alsmede pc. Ook ondersteunt de modus de Battle Pass, zodat via Zombies ook nieuwe gear en perks ontgrendeld kunnen worden.

Call of Duty: Black Ops Cold War komt op 13 november uit voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. Op 19 november verschijnt het spel ook tegelijk met PlayStation 5.

Dit artikel delen:

Lees meer

Halloween-update voor Animal Crossing: New Horizons nu beschikbaar Peter Parker heeft nieuw uiterlijk in Spider-Man-remaster op PS5
0

Reacties op: Zombies-modus van Call of Duty: Black Ops Cold War onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.