Nieuws

Spelers vinden zombies in Red Dead Online

Rockstar lijkt te hinten naar vervolg Undead Nightmare

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Er zijn op meerdere plekken zombies opgedoken in Red Dead Online, de online-modus van Red Dead Redemption 2. Spelers deelden screenshots van de gevonden zombies op Reddit.

De eerste vondst van een zombie werd gedeeld door Reddit-gebruiker xXVoluntaryeyeXx die een afbeelding deelde van een liggende zombie met een blauwe gloed en gele ogen. Nu zijn er meerdere spelers die hetzelfde meemaken en zombies vinden in de game. Zo omschrijven spelers zombies te vinden waarvan de mond nog lijkt te bewegen, de ogen nog knipperen en regelmatig rechtop staan. Opvallend is dat deze zombies allemaal gevonden zijn in de buurt van het gedeelte Armadillo.

Red Dead Online
Bron: Reddit

Op dit moment is het nog onduidelijk waarom deze zombies verschijnen in de game. De meningen zijn dan ook verdeeld binnen de community. Zo wordt gedacht aan een tweede deel van Undead Nightmare; het zombie-vervolg van de originele Red Dead Redemption. Volgens de gedeelde afbeeldingen lijken de zombies in ieder geval hetzelfde uiterlijk te hebben als in Undead Nightmare.

Een andere mogelijkheid is een nieuwe contentupdate voor Red Dead Online waarbij het thema draait om Halloween. Aangezien 31 oktober niet ver weg is lijkt dit een reële mogelijkheid te zijn. Verder wordt nog gedacht aan een glitch als gevolg van de recente contentupdate voor Red Dead Online waarbij ongebruikte personages van Rockstar verschijnen binnen de online wereld. Wat de verklaring voor deze zombies ook is, Rockstar houdt momenteel nog zijn lippen stijf op elkaar.

Red Dead Redemption 2 is verkrijgbaar op Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Simulator Truck Driver is vanaf vandaag beschikbaar De beste gamedeals van de week - Borderlands 3 en Watch Dogs 2
1

Reacties op: Spelers vinden zombies in Red Dead Online

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Untitled Player

    • 21 september 2019 16:04
    Hoop het eigenlijk niet …verpest beetje het spel.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.