Zo ziet Juliet er uit in de Lollipop Chainsaw-remake

Zo ziet Juliet er uit in de Lollipop Chainsaw-remake

Het hoofdpersonage van Lollipop Chainsaw, Juliet Starling, keert terug in de aankomende remake. De nieuwe versie van het personage is nu getoond.

Dragami Games toonde het verschil tussen de oude en nieuwe versie van Juliet Starling op Twitter. Bijzonder veel verschil is daarbij niet te zien, maar spelers die mogelijk bang waren dat het personage haar iconische cheerleaderoutfit zou verliezen, zijn hiermee gerustgesteld.

Afgelopen zomer werd de remake van cultgame Lollipop Chainsaw aangekondigd. Een gedeelte van het oorspronkelijke ontwikkelteam helpt mee aan de game, onder leiding van Yoshimi Yasuda. Hij is ook de huidige eigenaar van de IP en liet weten dat hij zijn best zal doen om met de remake de sterke eigenschappen van het origineel in stand te houden.

Lollipop Chainsaw werd oorspronkelijk ontwikkeld door Grashopper Manufacture, ook bekend van de No More Heroes-games. De oorspronkelijke game verscheen in 2012 op PlayStation 3 en Xbox 360 en is sindsdien nooit opnieuw uitgebracht. In het spel besturen spelers een cheerleader die haar school moet redden van een zombie-invasie. Dat doet ze in weinig verhullende kleding en met veel geweld. Ze wordt bijgestaan door haar vriendje Nick, die is gereduceerd tot een hoofd zonder lichaam.

Het is nog niet bekend wanneer en op welke platforms de remake precies uitkomt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@san5324 Ze is smaller geworden... als je iets kan stellen, is haar uiterlijk juist vrouwelijker geworden...

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou