Zo ziet Freya Allan eruit als Ciri in seizoen twee van The Witcher

Zo ziet Freya Allan eruit als Ciri in seizoen twee van The Witcher

De makers van Netflix-serie The Witcher hebben via Twitter nieuwe foto's vrijgegeven van Freya Allan als Ciri.

Het officiële Twitter-account van The Witcher heeft twee afbeeldingen gedeeld van Freya Allan als Ciri in het tweede seizoen van The Witcher. In één van de foto's zien we Cirilla in een gevechtskostuum, bewapend met een zwaard. De andere foto toont een houten zwaard.

Als we beide foto's naast elkaar leggen, lijkt het veilig te concluderen dat Ciri aan het trainen is in Kaer Morhen. De synopsis van het tweede seizoen lijkt dit te bevestigen. Hier staat namelijk geschreven dat Geralt de prinses vervoert naar de veiligste plek die hij kent, Kaer Morhen.

Gister werden er ook al afbeeldingen gedeeld van Henry Cavill in zijn nieuwe pantser.Het pantser ziet er een stuk strakker uit en accentueert de spierbundels van Geralt of Rivia.

Vorige week meldde website Redanian Intelligence dat The Witcher op Netflix mogelijk een derde seizoen en meer spin-off-series krijgt. Het hoofd van de serie, Lauren S. Hissrich, zou in een database zijn opgedoken onder 'seizoen 3'.

The Witcher seizoen 2 is recent begonnen met filmen en verschijnt vermoedelijk volgend jaar op Netflix. Ook is The Witcher: Blood Origin in de maak, een live-actionserie van zes afleveringen die draait om de eerste witcher.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is ook iemand zijn poëzie carriere op twitter aan het gooien daar zeg.

0
test

Haha inderdaad ja.

0

Aanbevolen voor jou