Zo ziet dynamisch weer in Anthem eruit

Zo ziet dynamisch weer in Anthem eruit

Afgelopen weekend vond de publieke bèta van Anthem plaats. In de dynamische wereld van het spel kregen spelers te maken met het veranderende weer en een vurige storm.

Dat het weer in de wereld van Anthem constant verandert was al bekend. Tijdens het spelen kan het beginnen met regenen, kan er mist ontstaan, en kunnen er onweersbuien uitbreken. Wat voor weer het ook is, iedereen krijgt dezelfde wereld te zien in Anthem.

Het dynamische weer kan van invloed zijn op hoe je het spel speelt. Zo worden Javelins gekoeld in de regen, waardoor je langer door kan vliegen voordat deze oververhitten. Ook ondervinden spelers turbulentie tijdens het vliegen in stormen.

Richting het einde van de publieke dèmo zegen spelers een grote, vurige storm ontstaan in de lucht. Spelers die zich in deze storm bevonden kwamen sterke Ancient Ash Titan vijanden tegen. Of dit een Shaper Storm was, een wereldwijd evenement in het spel, is niet bekend. Wel zei Michael Gamble, lead producer bij BioWare, dat deze storm slechts een voorproefje was op wat spelers te wachten staat.

Watch on YouTube

Naast het dynamische weer is er ook een dag- en nachtcyclus en zijn er seizoenen in de wereld van Anthem.

Anthem is beschikbaar vanaf 22 februari op pc, Xbox One en PlayStation 4

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou