Hoewel wij in Europa nog steeds wachten tot dat Konami het eerste deel van Karaoke Revolution, onder de naam Karaoke Stage, op de schappen legt, is men in de Verenigde Staten alweer bijna toe aan het tweede deel. In juli verschijnt daar namelijk Karaoke Revolution Volume 2, dat 35 nieuwe liedjes en een speciale medley mode, aan het spel toevoegt. In deze multiplayer gerichte mode zal je vijf liedjes achter elkaar in moeten zingen.

Onder de liedjes treffen we een aantal echte karaokeklassiekers aan. Beroemde nummers als "Every Breath You Take", "Friends in Low Places" en het aanstekelijke "I Will Survive" staan te trappelen om door je valse stemgeluid gemolesteerd te worden.

In Europa zal het nog wel even duren voordat we Karaoke Revolution Volume 2 op ons bord krijgen, maar we hoeven niet te treuren. In mei verschijnt het eerste deel namelijk, dat in juni gevolgd wordt door Sony's eigen versie van het karaokegebeuren. Sony komt dan namelijk met Sing Star, dat geleverd wordt met twee gigantische, flashy microfonen en een hele reeks drank-compatible multiplayermogelijkheden.