Zij zijn groot en ik is klein in Demigod screens | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het is een beetje koffiedik kijken, maar wij denken dat Demigod nog wel eens een zeer goede game kan gaan worden. De elf screenshots die we vandaag online zetten, maken die vermoedens alleen maar sterker.

In Demigod staat het vechten in arena's centraal. Dat kan één tegen één zijn, maar ook vijf tegen vijf. Als speler heb je de keuze uit een A a in of een General, die beide een totaal andere speelstijl zullen hanteren. De gigantische stenen reus die je op de verschillende screenshots al voorbij hebt zien komen, is de Rook. Een a a in die het vooral moet hebben van zijn lengte en uiteraard zijn sterkte. Hij krijgt zelfs de mogelijkheid om een katapult op zijn rug te monteren.

Kies je voor een General, dan krijg je een klein leger onder je hoede waarmee je een stuk tactischer te werk moet gaan dan bijvoorbeeld de Rook. Generals zullen wel de beschikking krijgen over speciale aanvallen, zoals het afvuren van grote vuurballen of het bevriezen van de tegenstander. Hopelijk steekt de gameplay goed in elkaar en levert Gas Powered Games met Demigod een topgame af. Binnenkort wordt er een open bètaversie vrijgegeven zodat we meteen kunnen testen of het de goede kant op gaat.

Bezoek de gamepagina voor de overige screenshots.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou