Formule 1 komt terug naar Zandvoort met eBattle F1 | Gamer.nl

Formule 1 komt terug naar Zandvoort met eBattle F1 | Gamer.nl

Op dinsdag 15 augustus brengt Ziggo Formule 1 terug naar het circuit van Zandvoort met een eenmalige Ziggo eBattle F1.

De Ziggo eBattle F1 is een virtuele strijd tu en Robert Doornbos en liefhebbers. Tien simulatoren van zullen opgesteld staan op de starting grid van Zandvoort.

Het event op Zandvoort vindt plaats op dinsdag 15 augustus 2017 van 19:00 tot 21:00 uitsluitend voor winnaars, pers en genodigden. De winnaar van de finale neemt het live in het Ziggo Sport-programma Formule 1 Café op tegen oud-Formule 1-coureur Robert Doornbos, die tegenwoordig analist is. Er zijn hierbij prijzen te winnen, waaronder een Playseat-simulator.

Iedereen die zich kwalificeert voor Zandvoort ontvangt ook een prijs. Vervolgens worden onder de Ziggo Zandvoort eBattle F1-deelnemers twee Golden Tickets voor de uitverkochte F1-race op Spa Francorchamps verloot. De kwalificatie voor eBattle Zandvoort vindt plaats op eCircuit in Hoog Catharijne in Utrecht vanaf vandaag en zal duren tot maandag. Per Grand Prix krijgen de tien snelste coureurs van die periode een uitnodiging voor een finalewedstrijd op vrijdag.

Formule 1 2017 komt officieel uit op 25 augustus voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Lees ook onze preview van de aankomende racegame van Codemasters.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou