Ziekenhuisserie ER volgend jaar ook in game-vorm | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Legacy Interactive heeft, na twee games gebaseerd op de TV-serie Law and Order, nu ook licentie genomen op de populaire ziekenhui erie ER. In tegenstelling tot wat je zou verwachten is het in deze game niet de bedoeling met een brancard door het ziekenhuis te cro en en daarbij tegelijkertijd bejaarde patienten, welke verdwaald zijn in de kilometers lange ziekenhuisgangen, te ontwijken. Nee, ER The Game gooit het over de meer emotionele boeg, net als met de TV serie het geval is.

In ER The Game neem je de rol aan van een beginnende dokter welke langzaamaan op moet zien te klimmen tot een van de belangrijkste dokters van het ziekenhuis. Om zover te komen dien je ethische dilemma's op te lo en en keuzes tu en leven en dood te maken. Ook komt er natuurlijk de nodige romantiek in het spel om de hoek kijken. Is er een dokter in de zaal?

Games gebaseerd op TV shows lijken een nieuwe trend te gaan worden. Eerder verschenen er, zoals gezegd, al twee games gebaseerd op Law and Order, en ook van Crime Scene Investigation is een game verschenen. Ook wordt er momenteel aan een spel gewerkt welke gebaseerd is op Fear Factor. What's next?


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou