[zie comment] BioWare kondigt onlineveiling Bazaar aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De 'grote aankondiging' waar BioWare het al een tijdje over heeft is geen nieuwe game of downloadbare content, maar een online veiling genaamd de 'Bazaar'. Op deze Bazaar worden ongeveer vierhonderd artikelen als prijs weggegeven, waaronder een Xbox 360, posters van BioWare-games en andere goodies die fans aanspreken.

De prijzen zijn te verdienen door mee te doen aan uitdagingen en zogenaamde 'tokens' te bemachtigen. De uitdagingen vinden plaats op Twitter, dus het is voor mensen die mee willen doen noodzakelijk om een Twitter account te hebben. Bij het winnen van een uitdaging ontvangt de winnaar 500 tokens. Deze tokens kunnen dan weer gebruikt worden bij het aankopen van goederen op de bazaar. De veiling begint op 6 april en duurt voort tot 10 april. De prijzen die verdiend kunnen worden en de regels voor het meedoen aan de bazaar kunnen hier gelezen worden.

 

[Ga terug naar de echte bron: de site van Bioware zelf (Bazaar-site), daarna recheck]


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou