'Zeventig verschillende gebergten in SSX: Deadly Descents' | Gamer.nl

'Zeventig verschillende gebergten in SSX: Deadly Descents' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens EGM bevat de game 17 verschillende regio's en is het de bedoeling dat daarin in totaal zeventig verschillende gebergten te vinden zijn. Deze gebergten moeten allen geheel te verkennen zijn. Dit is volgens EA mogelijk omdat de game een techniek bevat die de gebergten automatisch genereerd in de game. Hiervoor wordt onder andere topografische data van Google Earth gebruikt.

De producer liet dit aan de journalisten van EGM zien door 'Everest' in te typen. De game laadde vervolgens de complete Mount Everest in. Gebergten die verder tot nu toe in de game zitten zijn Siberië, de Himalaya's, Kilimanjaro, Kaukasus en de Alpen. Elk gebergte moet een bepaald gevaar bevatten, zoals ijs, een koude temperatuur of ijle lucht.

Terugspoelen

Verder bevat de game een terugspoelfunctie zodat gemaakte fouten gecorrigeerd kunnen worden. Ook ligt de nadruk in de game op materiaal dat de speler koopt. Bepaalde materialen pa en beter bij bepaalde gevaren of gebergten. Ondanks de geheel open gebergten in de game, zal Deadly Descents ook parkoersen bevatten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou