Zeven miljoen exemplaren Nier Automata verkocht

Zeven miljoen exemplaren Nier Automata verkocht

Nier Automata is tot nu toe meer dan zeven miljoen keer verkocht.

Dat blijkt uit een banner op het Nier Automata Fan Festival dat momenteel plaatsvindt in Japan. Spelers speculeerden na het zien van een mysterieuze banner over een mogelijke aankondiging van een nieuwe Nier-game op het evenement, maar het blijkt dus te gaan om een aankondiging van deze mijlpaal.

Nier Automata verscheen in 2017 en staat bekend om de bijzondere verhaalvertelling rondom de androids 2B en 9S. Het spel wordt uitgegeven door Square Enix en is ontwikkeld door PlatinumGames. De game kwam op 6 oktober van dit jaar uit op de Nintendo Switch. Eerder verscheen de game al op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een paar maanden geleden gekocht voor iets van 10 Euros. Heb de demo gespeeld en veel zin om verder te gaan. Maar ik wil eerst graag de "remake" van Nier Replicant spelen. Dus eerst wachten tot er een een goede aanbieding komt. Genoeg andere games te spelen in mijn backlog, dus geduld. Blij om te zien dat de serie wel genoeg aandacht krijgt om voort te zetten. Van alle typisch Japanse spellen is Nier degene die mij het meest interesseert.

0

Aanbevolen voor jou