Nu SSX Tricky ook uit is voor de Xbox zijn er al 2 snowboardgames voor deze console beschikbaar. In het derde kwartaal van dit jaar zal zich daar echter nog een derde game bij gaan voegen. Het gaat hier om Transworld Snowboarding, een game die qua gameplay tussen het arcade en realistische inzit.

XboxWorld.nl had een interview met de lead designer van deze game, die in ontwikkeling is bij Housemarque, en stelde wat interessante vragen. Hieronder alvast een voorproefje.XboxWorld: We hebben gehoord dat als je door vuur board in TWS, je ongelofelijke tricks en combos kan maken. Bevat TWS meer van dit soort cool creaties?

Miika Tams: Er zal interactie met de omgevingen en dieren mogelijk zijn, maar de visueel mooiste feature is de 'catch fire' feature. Hiermee is het mogelijk om je board in de fik te zetten en zo, zoals je zegt, de meest coole tricks en combos te maken. Een andere leuke feature om te doen is naast konijnen(of hazen:)) te boarden en ze (niet) te ontwijken. Ik moet zeggen dat iedereen gefascineerd was door de dieren, omdat ze er zo goed uitzien. Je kunt dus onder andere je board in de fik zetten en zo zullen er nog meer coole features zitten in deze veelbelovende game. Voor het hele interview surf je natuurlijk naar XboxWorld.nl. Met dank aan Harv voor het melden van dit nieuws.