Zestien Move-titels bij lancering, veertig voor de kerst | Gamer.nl

Zestien Move-titels bij lancering, veertig voor de kerst | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tijdens de E3-persconferentie van Sony werden de games Sorcery en Heroes on the Move onthuld, die speciaal voor Move worden gemaakt. Ook puzzelgame Echochrome II, de heruitgave van de Sly Raccoon-serie, Singstar Dance, Killzone 3 en LittleBigPlanet 2 kunnen met de PlayStation Move worden gespeeld.

Van Socom 4: US Navy Seals, The Fight: Lights Out, Kung Fu Rider, Planet Minigolf, Sports Champions, Start the Party!, TV Superstars, The Shoot en Under Siege was al voor de E3 bekend dat ze bestuurd kunnen worden met Sony's bewegingscontroller. Hetzelfde wordt beweerd van het nieuwe deel in de Ape Escape-serie.

Een groot aantal games dat reeds uit is, zullen middels een patch geschikt gemaakt worden voor Move. Hieronder bevinden zich Sony's EyePet, Flower, Heavy Rain, LittleBigPlanet, Pain, High Velocity Bowling en Hustle Kings. Hetzelfde geldt voor Tiger Woods PGA Tour 11, Toy Story 3 en Resident Evil 5: Gold Edition.

Tot slot zijn er nog een aantal nieuwe games van andere ontwikkelaars dan Sony zelf die games met Move-ondersteuning zullen uitbrengen. Dit zijn onder andere Time Crisis: Razing Storm, Brunswick Pro Bowling, NBA 2K11, R.U.S.E., Tron: Evolution en In de Ban van de Ring: Aragorns Avontuur.Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou