Zes nieuwe Pokémon-aankondigingen gepland voor deze week

Zes nieuwe Pokémon-aankondigingen gepland voor deze week

The Pokémon Company zegt dat er deze week zes aankondigingen gedaan worden over Pokémon, maar niets over Pokémon Legends: Arceus.

The Pokémon Company zal vandaag beginnen en vervolgens elke dag een aankondiging doen tot 27 februari, oftewel Pokémon Day. Volgens het Japanse twitteraccount van het bedrijf gaan de aankondigingen over Pokémon Masters EX, Pokémon Sword & Shield, Pokémon Cafe Mix, Pokémon Unite, P25 Music en Pokémon Go.

Opvallend is dat Pokémon Legends: Arceus hier niet tussenstaat, maar dat kan makkelijk verklaard worden als The Pokémon Company besluit om het grootste nieuws voor het laatst te bewaren, en dus op 27 februari - pokémon-dag - daar meer over te vertellen.

Er is nog altijd niets bekend over de volgende mainline Pokémon-game: sinds Pokémon Sword en Shield houdt de ontwikkelaar zich stil over de toekomst van de franchise, terwijl de makers normaal gesproken al lang iets over hun volgende game gemeld zouden hebben. Fans hopen daarom op een aankondiging op de 27ste.

Op Pokémon Day, aanstaande zondag, vieren fans en makers de Japanse verjaardag van de Game Boy-games Pokémon Red en Pokémon Green. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben vooral benieuwd wat ze willen doen met de competitive scene van Sword & Shield. Ik heb het niet heel actief gevolgd (ik vind dynamax niet leuk, en dat overheerst nogal), maar ik zag laatst iets voorbij komen dat de community zich zorgen begint te maken over het feit dat ze al zo lang het zelfde formaat moeten spelen, aangezien Arceus Legends 0 impact heeft op Sword en Shield (en zelf geen multiplayer heeft). Normaal zou de opvolger met de nodige veranderingen al om de hoek staan, maar nu is het opvallend stil. Ik ben heel benieuwd.

0
test

@WvA Het is duidelijk dat Pokemon zich in 2021 gefocust heeft op andere dingen dan de mainline games. Wat ik totaal niet erg vond. Pokemon Legends Arceus is nog maar net een maand uit. Van mij hoeven de nieuwe mainline games nog niet. een DLC voor Legends en misschien nog BDSP zou een mooie onthulling zijn voor Pokemon Day. Laat de nieuwe mainline Pokemon maar voor een nieuwe Pokemon Presents. Misschien rond de E3? De laatste tijd zijn de Pokemon games mij om de oren gevlogen dat ik ze totaal nog niet heb uitgespeeld. Nieuwe mainline games verwacht ik wel ergens eind 2023.

0
test

@Snafu9 Snap zeker je punt, en zou het zelfde voelen als Dynamax niet zo gigantisch overheersend is voor competitive :( Ik vind het ook wel bijzonder dat je nu bijvoorbeeld geen Cyndaquil kan krijgen in Sword & Shield, had eigenlijk verwacht dat ze die koppeling nog wel zouden inpatchen. Maar misschien is dat het Sword & Shield nieuws?

0
test

Ik heb maar twee wensen voor een eventueel vervolg: 1. Moeilijkheidsgraad toevoegen, moeilijk ook echt moeilijk maken. 2. Maak exp.all optioneel, en voeg de ouderwetse exp. Share toe. Deze twee gebreken zorgen ervoor dat ik heb gepast voor Sword and Shield. Graphics boeien mij geen fuck, de gameplay moet staan. En door het gebrek aan uitdaging staat deze voor mij niet.

0
test

@Dokter Caspari Precies dit! Snap nog steeds niet dat ze dit niet hebben toegevoegd. Zo moeilijk kan het niet zijn om een moeilijkheidsgraad toe te voegen. Nu stoort het mij bij Pokemon Legends Arceus niet maar een nieuwe mainline Pokemon game zou dit toch moeten hebben.

0

Aanbevolen voor jou