Zero Time Dilemma verschijnt 29 juni op Steam | Gamer.nl

Zero Time Dilemma verschijnt 29 juni op Steam | Gamer.nl

Een pc-versie van Zero Time Dilemma komt op 29 juni naar Steam, een dag na de release voor PlayStation Vita en Nintendo 3DS. Dat heeft uitgever Aksys Games bekendgemaakt bij een panel gehouden tijdens de Momocon-conventie in Atlanta.

Het is de eerste keer dat een game in de Zero Escape-serie voor pc uitkomt. Tijdens het panel bevestigde een medewerker van Aksys dat de game in Japan op 30 juni uitkomt, dat wegens tijdsverschillen vertaalt naar een release op 29 juni in Europa.

De uitgever gaat ook de 48 pagina's tellende artbook vertalen. De artbook wordt in Japan als pre-order bonus weggegeven, maar Aksys zoekt naar een andere manier om het boek te distribueren in het westen. Hiernaast wilt de uitgever ook andere soorten merchandise van de serie uitbrengen, maar kon nog geen details vrijgeven. Wel werd er gehint naar een mogelijke heruitgave van alle eerder verschenen horloges, die enkel als pre-order bonus beschikbaar waren en inmiddels voor honderden euro's te koop staan op veilingsites.

Ten slotte zei de uitgever dat pc-ports van 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors en Virtue's Last Reward "een mogelijkheid" zijn.

Zero Time Dilemma is het derde en laatste deel in de Zero Escape-serie en verschijnt op 28 juni in digitale vorm voor PlayStation Vita en Nintendo 3DS. De Vita-versie heeft ook ondersteuning PlayStation TV.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou