Mensen die een financiële bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de multiplayergame via het crowdfundingplatform Kickstarter, worden in ieder geval uitgenodigd voor de gesloten bèta. Andere geïnteresseerden kunnen zich op de site van de game aanmelden.

De bèta wordt verdeeld over vijf weekenden. Spelers kunnen voor één weekend worden uitgenodigd; als een speler via Kickstarter een geld heeft gedoneerd, dan krijg hij twee weekenden om mee te doen met de bèta. Ergens in juli is er een open bèta waar iedereen aan mee kan doen.

Guns of Icarus Online

Guns of Icarus Online is een multiplayergame waarin spelers met luchtschepen tegen elkaar strijden. De spelers moeten verschillende rollen op een luchtschip vervullen en iedere rol heeft andere taken. De Captain bestuurt het schip en spot vijanden, de Engineer repareert kapotte onderdelen en de Gunner bemant de wapens. De game komt later dit jaar uit op PC en Mac.

Ergens na release wordt Guns of Icarus Online ook voorzien van een Adventure Mode. Deze voegt een uitgebreide wereld toe aan de game met de mogelijkheid voor spelers om zich te ontwikkelen, zich aan te sluiten bij facties, te handelen en te craften.