ZeniMax vraagt handelsmerk aan voor game 'Deathloop'

ZeniMax vraagt handelsmerk aan voor game 'Deathloop'

Het moederbedrijf van ontwikkelaar Bethesda, ZeniMax, heeft een handelsmerk aangevraagd voor een game genaamd Deathloop. De aanvraag in kwestie stelt dat het om een nieuwe mobiele game gaat.

Het handelsmerk werd op 26 december door het bedrijf aangevraagd bij het United States Patent & Trademark Office. Verder is er nog niets bekend over de nieuwe game. Ondanks dat ZeniMax een patent heeft aangevraagd betekent het echter niet dat er binnenkort een nieuwe game gaat verschijnen. Zo kan het bedrijf ervoor hebben gekozen om de naam te patenteren om zo potentieel gebruik in de toekomst al te beschermen.

Het moederbedrijf van Bethesda heeft eerder in 2013 ook een patent aangevraagd voor Starfield. Echter werd Starfield pas in 2018 officieel aangekondigd als een volgend project van Bethesda. Het willen ontwikkelen van een nieuwe mobiele game kan een logische keuze zijn van het bedrijf. Zo werd de mobiele game Fallout Shelter een groot succes en wil ZeniMax dit huidige succes van mobiele games mogelijk voortzetten.

Fallout Shelter

De term 'Deathloop' verwijst naar de situatie waarin een speler in een game continu doodgaat zonder de cyclus te kunnen doorbreken en oneindig vastzit. Dit kan een mogelijke verwijzing zijn naar de inhoud van de nieuwe game alhoewel dit geen garantie hoeft te zijn.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Gelukkig nieuwjaar @rick , bedankt voor dit leuke nieuwsitem.

0
test

@westonswill Van hetzelfde en graag gedaan!

0

Aanbevolen voor jou