Zelda Wii U bevestigd voor 2015, nieuwe gameplay getoond | Gamer.nl

Zelda Wii U bevestigd voor 2015, nieuwe gameplay getoond | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Nintendo toonde ook nieuwe gameplay van de Zelda-game. Daarin was te zien hoe spelers op een paard konden rijden en ondertu en vijanden konden raken met pijl en boog. Ook kunnen spelers in slow-motion van het paard afspringen en vervolgens vanuit de lucht vijanden neerschieten. Verder is het mogelijk om van bergen af te springen en met een zeil naar beneden te glijden.

Verder bevestigde Nintendo ook dat de nieuwe Star Fox-game voor Wii U volgend jaar voor de nieuwe Zelda-game verschijnt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou