Zelda: Tears of the Kingdom heeft onlinefunctionaliteiten

Zelda: Tears of the Kingdom heeft onlinefunctionaliteiten

Er zitten online functionaliteiten in het aankomende The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Dat blijkt uit een Nederlandse advertentie van de game die op Reddit werd gedeeld. Daarop is duidelijk te zien dat wordt vermeld dat een Nintendo Switch Online-abonnement een optie is bij het spelen van de game. Wel wordt gemeld dat het spel maar voor één speler geschikt is, dus multiplayerfuncties lijken uitgesloten.

Het is niet duidelijk waarvoor de online functies in de game dan wel precies gebruikt worden. Sommige fans speculeren dat het alleen om saves opslaan in de cloud gaat, maar mogelijk gaat het om iets anders. Tot slot zou het ook nog om een fout in de advertentie kunnen gaan.

Het vervolg op Zelda: Breath of the Wild werd al een paar jaar geleden aangekondigd. Het vorige deel, Breath of the Wild, verscheen in 2017 tegelijk met de Nintendo Switch, al is het game ook op de Wii U beschikbaar – de ontwikkeling van het spel begon daar namelijk op. De game nam de franchise op de schop door een grote, open spelwereld te bieden en in plaats van de standaard kerkers spelers in verschillende, kleinere ‘Shrines’ puzzels op te laten lossen. Het vervolg speelt zich wederom in Hyrule af, maar dan waarbij allerlei stukken grond nu in de lucht zweven.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik gok inderdaad ook cloud saves en niets meer. Heeeeel misschien iets zoals de Tingle Bottle uit Wind Waker HD. Daarmee kon je berichtjes in flessen de oceaan op sturen en die spoelde bij random weer mensen aan. Zou nu ook weer kunnen werken, maar dan met flesjes aan ballonnen die ergens aan blijven hangen bij de stallen of aan palen in de lucht. Zou op zijn minst passen met de grotere nadruk op de lucht.

0

Op dat kaartje staat ook aangegeven dat het voor 1 speler is dus die online functionaliteiten zullen wel heel beperkt zijn gok ik zo! Zelda games hebben dat ook niet echt nodig vind ik!

0
test

@Iconic Yes, dat staat ook in dit nieuwsbericht. Ik vermoed dat het ook niet veel voorstelt, maar toch... misschien iets als een berichtensysteem vergelijkbaar met FromSoft-games?

0

@MichelMusters Dat zou opzich wel leuk zijn ja of zoals in TWW HD!

0
test

@Iconic Pokemon heeft ook voor 1 speler terwijl je met 4 online kan spelen. In een zinnetje eronder staat lokaal en online met 2-4 spelers te spelen. Ben heel benieuwd. Het zou wel leuk zijn als we ook een soort Colosseum krijgen zoals Elden Ring zodat je tegen elkaar kan strijden. Alleen dan is het de vraag of er genoeg diversiteit in Link zit om dit te kunnen. Verder kan het ook zijn dat er live evenementen kunnen komen zoals iets in Tarrey Town. We blijven lekker verder dromen hahaha

0

@Snafu9 Nu ben ik ook benieuwd! We gaan het zien ja!

0

Aanbevolen voor jou