Zelda: Tears of the Kingdom-dlc genoemd op officiële website

Zelda: Tears of the Kingdom-dlc genoemd op officiële website

Uit tekst op de officiële website van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom valt te herleiden dat er downloadbare content voor de game in aantocht is.

Op de officiële website valt te lezen dat "de volledige versie van de game vereist is om dlc te kunnen spelen", met de melding dat de dlc apart verkocht wordt. Nintendo heeft vooralsnog geen extra content voor de game onthuld.

Voorganger The Legend of Zelda: Breath of the Wild ontving na release een uitbreidingspas waarmee twee golven aan dlc gedownload kon worden. De eerste golf had de Master Trials, een motorachtig voertuig en Hero's Path, terwijl de tweede golf het verhalende Champion's Ballad besloeg.

Het vervolg op Breath of the Wild speelt zich wederom in Hyrule af, maar dan waarbij allerlei stukken grond nu in de lucht zweven. Link lijkt daarnaast zelf voer- en vliegtuigen in elkaar te kunnen zetten. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnt op 12 mei op Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De game is nog niet uit of DLC is praktisch al aangekondigd. Typisch weer

0
test

Waar is de tijd dat we het woord "DLC" nog niet als vaste zekerheid mochten verwachten bij het aanschaffen van een game. Ik denk dat 150 ballen voor de limited edition wel genoeg is om de DLC gratis te mogen ontvangen, lieve mensen van Nintendo?

0

Aanbevolen voor jou