'Zelda: Skyward Sword komt na Ocarina of Time 3D uit' | Gamer.nl

'Zelda: Skyward Sword komt na Ocarina of Time 3D uit' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ocarina of Time 3D verschijnt op zijn vroegst in juni, meldde Nintendo Amerika's president Reggie Fils-Aime eerder, dus Skyward Sword zal niet voor die tijd uitkomen. "Vorig jaar was de vijfentwintigste verjaardag van Super Mario Bros.," aldus Iwata, "dit jaar is de vijfentwintigste verjaardag van The Legend of Zelda."

MotionPlus

"[Mario- en Zelda-bedenker] Shigeru Miyamoto vertelde mij dat hij het gevoel heeft dat de nieuwe besturing die door Wii MotionPlus mogelijk wordt gemaakt, de comfort van de gameplay in games als Legend of Zelda versterkt. Zijn team is nu de laatste fase van ontwikkeling in gegaan."

Skyward Sword maakt gebruik van Wii MotionPlus, waardoor spelers op realistische wijze bommen kunnen gooien en een zwaard en schild kunnen hanteren. De game heeft een grafische stijl die tu en het tekenfilmachtige van Wind Waker en het realisme van Twilight Prince hangt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou