Zelda: Majora's Mask vanaf vrijdag verkrijgbaar via Nintendo Switch Online

Zelda: Majora's Mask vanaf vrijdag verkrijgbaar via Nintendo Switch Online

Vanaf aanstaande vrijdag is The Legend of Zelda: Majora's Mask verkrijgbaar via Nintendo Switch Online.

Het was al bekend dat de game ergens in februari toegevoegd zou worden aan de abonnementsdienst, maar inmiddels is de precieze releasedatum bekend. Ook is een nieuwe trailer uitgebracht die hieronder te zien is.

De game is onderdeel van de Nintendo 64-app die vorig jaar is gelanceerd en beschikbaar is voor Nintendo Switch Online-abonnees die ook betalen voor het uitbreidingspakket.

The Legend of Zelda: Majora's Mask is een direct vervolg op het geprezen Zelda: Ocarina of Time en verscheen in 2000 op Nintendo 64 en in 2015 op Nintendo 3DS. In het spel arriveert Link in een andere dimensie, waar een maan binnen drie dagen op aarde dreigt te vallen. Link moet de drie dagen telkens opnieuw beleven en ondertussen kerkers doorlopen om uiteindelijk de maan tegen te kunnen houden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Heel leuk maar wanneer komt die N64 controller weer op de markt ? Want zonder heeft niet zo veel zin om de "echte" feeling te krijgen. Maar daar is niks over te vinden helaas.

0
test

Wat een aanfluiting is dit toch. Eerst een abonnement betalen. Die N64 controller is stijf uitverkocht, en wat doe je ermee als je dat abonnement niet meer betaalt? Waarom geen losse download, zoals bij de Wii en Wii-U? Ik had deze en Ocarina of time zo graag op een schijfje gezien voor de switch. In plaats daarvan komen ze met Skyward Sword. Ik houd het maar bij het origineel op de Nintendo 64, of de Wii uitgave. Wat is Nintendo soms toch een raar bedrijf.

0
test

@Draven 'Wat is Nintendo soms toch een raar bedrijf.' Ik ben het helemaal met je eens, maar dit is uiteraard een verdien model van Nintendo. Uitpersen tot de laatste cent. Dit is zelfs nog een directe port van de Nintendo64, dus niet eens de opgepoetste versie van de 3DS. En toch gaan we er allemaal weer voor! (Behalve jij dan ;-) ).

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou