Zelda: Link's Awakening-multiplayer-modus niet uitgesloten

Zelda: Link's Awakening-multiplayer-modus niet uitgesloten

The Legend of Zelda: Link’s Awakening krijgt wellicht een multiplayer-modus. Op de website van Nintendo staat namelijk nog niet aangegeven met hoeveel spelers de game te spelen is.

In februari werd The Legend of Zelda: Link’s Awakening aangekondigd tijdens de Nintendo Direct. Het spel komt uit voor de Nintendo Switch en is een volledig nieuwe versie van de originele Zelda-game die in 1993 werd uitgebracht voor de Game Boy.

Link's Awakening is een van de weinige Zelda-titels waarin het koninkrijk Hyrule en Princess Zelda niet te zien zijn. Het spel speelt zich af na het verhaal van The Legend of Zelda: A Link to the Past en gaat over Link die gestrand is op het eiland Koholint. Nadat zijn boot is verwoest door een storm, moet Link acht muziekinstrumenten verzamelen om de slapende Wind Fish wakker te maken en te kunnen ontsnappen van het eiland.

Zelda

Hoewel de originele Link's Awakening een singleplayer-avontuur is, lijkt het er op dat Nintendo overweegt om een multiplayer-modus toe te voegen aan de nieuwe titel. Op de website van het bedrijf staat dat het aantal spelers in het spel "nog te bepalen" is, waaruit kan worden opgemaakt dat Nintendo nog niet kwijt wil of spelers in Link's Awakening met meerdere spelers op avontuur kunnen gaan.

Dit zou niet de eerste Zelda-game zijn die speelbaar is met meerdere spelers. The Legend of Zelda: Four Swords kwam uit in 2003 voor de Game Boy Advance en was het eerste spel in de Zelda-franchise dat multiplayer introduceerde. Ook The Wind Waker, Phantom Hourglass, Spirit Tracks en Tri Force Heroes hebben een vorm van multiplayer.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zelda is single-player wat mij betreft. Slaat ook verhaal technisch nergens op om met 3 Links in de rondte te lopen.

0
test

@Cocabeer Dat klopt. En voor mij is zelda ook sp. Maar een MP hoeft toch geen verhaal te hebben? En het zal mogelijk vooral lokaal multiplayer worden en als het dus zo is dan kunnen ze evt nog wel inbouwen dat er maar 1 Link is. En de rest andere personages of zelfs vijandelijke dingen besturen. Er zijn genoeg mogelijkheden om dit op een lokaal multiplayer goed te laten werken. Online is het minder handig want iedereen wil Link zijn en dan krijg je dat Nintendo wel moet toelaten dat het er meer zijn. Maar lokaal Mp zou een leuk stukje kunnen zijn. Denk ik. Maar voor mij persoonlijk hoeft het ook niet. Ik ga toch enkel sp spelen.

0
test

@Cocabeer jij hebt 4 swords nooit gespeeld? Waar link door een vloek in 4 wordt gesplitst? Of is dat niet realistisch in een spel serie waar reizen tussen werelden, een worden met schilderijen en allerlei andere magische zooi aan de orde van de dag is?

0

@darkmanwls Nee, nooit gespeeld. Toen leek het mij al niets.

0
test

Geen probleem mee, als het maar een optie is en geen verplichting.

0
test

@Lord Ganon nou precies dat. Destijds had je de gba versie van a link to the past en hier was het een multiplayer toevoeging maar werd los gehouden met de rest van het verhaal. Als ze zoiets gaan implanteren is dat prima, of misschien een co-op race mode om een dundgeon in de snelste tijd te halen. In multiplayer mode multiple bazen verslaan, mogelijkheden zijn er genoeg maar hou het gescheiden van de main quest.

0

Aanbevolen voor jou