'Zelda is niet het zwaard in Legend of Zelda: Skyward Sword' | Gamer.nl

'Zelda is niet het zwaard in Legend of Zelda: Skyward Sword' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Aonuma bevestigde dat de vrouw waarin het zwaard transformeert dezelfde figuur is dat vorig jaar op artwork van de nieuwe Zelda-game verscheen, maar meldt dat het hierbij niet om Zelda gaat. "Het Skyward Sword is de reden dat Link op avontuur gaat. Op momenten dat het zwaard Link wil sturen, transformeert het in een vrouwelijk figuur. Ik zou niet zeggen dat het per se een vrouw is, maar het is wel een vrouwelijk figuur." Aonuma ontkende dat het uiteindelijk Prince Zelda zou blijken te zijn. "Het is het leukst als dit een mysterie blijft, maar ik kan je nu al vertellen dat het niet Zelda is."

Vliegen

In een interview met het tijdschrift Nintendo Power sprak Aonuma geruchten tegen dat Link in The Legend of Zelda: Skyward Sword zou kunnen vliegen. "Daar had ik nog niet over nagedacht! Daar verras je me mee. Natuurlijk, zoals je weet moet Link reizen tu en Skyloft en het land daaronder, en heen en weer, dus het is duidelijk dat hij dit moet doen met een of ander vervoermiddel. Dat zou ik graag op een later tijdstip willen onthullen. Ik wil niet teveel weggeven, ik zeg alleen dat [Link] tu en de twee [werelden] moet reizen. Maar ik kan je garanderen dat hij niet rond gaat vliegen als [Pit uit] Kid Icarus!"


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou