Nieuws
Cadence of Hyrule

Update: Zelda-game Cadence of Hyrule bevestigd voor juni

Paginabron onthult releasedatum

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Update 31 mei: Een Japanse video van Indie World 2019 met uitgebreide gameplay-beelden bevestigt dat Cadence of Hyrule in ieder geval in Japan in de maand juni verschijnt. Bekijk de nieuwe beelden hieronder. Mogelijk wordt tijdens de E3-presentatie van Nintendo meer gedeeld over de Zelda-spin-off.

Update 29 mei: Gisteren werd ontdekt dat de mogelijke releasedatum van Cadence of Hyrule is te vinden in de paginabron van het spel op de Nintendo-website. Waar gisteren echter 30 mei werd aangegeven als releasedatum, is deze datum nu veranderd naar 20 juni. Nintendo heeft zelf nog geen uitspraken gedaan over wanneer de lancering van Cadence of Hyrule plaatsvindt.

Origineel bericht: De Zelda-game Cadence of Hyrule wordt wellicht aanstaande donderdag al gelanceerd. De paginabron van het spel op de Nintendo-website onthult een releasedatum van 30 mei.

Op de Nintendo-pagina van Cadence of Hyrule staat weergeven dat het spel in de lente van 2019 wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch, maar een exacte datum is nog niet officieel bekendgemaakt door Nintendo. De mogelijke releasedatum kan nu echter toch worden gevonden, door middel van het inspecteren van de bron van de pagina op de Nintendo-website. In de code van deze paginabron is namelijk de regel 'Release date: May 30, 2019' te vinden.

Een releasedatum van 30 mei sluit aan bij de tot nu toe bekende informatie van Cadence of Hyrule. Nieuwswebsite Nintendo Life ontdekte begin deze maand al dat het spel in mei wordt gelanceerd, op basis van een mail van Nintendo Europe. In deze mail, waarin de spellen die deze maand naar de Nintendo Switch komen werden gepromoot, stond namelijk ook Cadence of Hyrule weergeven.

Cadence of Hyrule, dat de ritmische roguelike Crypt of the Necrodancer combineert met The Legend of Zelda, werd in maart aangekondigd tijdens de Nindies-presentatie van Nintendo. In de uitgebrachte trailer van het spel is te zien hoe Link en Zelda door middel van ritmische bewegingen onder andere rupees verzamelen en vechten tegen bekende vijanden. Cadence of Hyrule wordt ontwikkeld door Brace Yourself Games en kan met maximaal twee spelers worden gespeeld.

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Larian Studios maakt mogelijk Baldur's Gate 3 Nieuwe Harvest Moon voor PS4 en Switch op komst
2

Reacties op: Update: Zelda-game Cadence of Hyrule bevestigd voor juni

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Lord Ganon

  • 28 mei 2019 20:09
  Ik ben heel benieuwd naar de reviews van deze game.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  melody

  • 31 mei 2019 20:43
  Ziet er wel uit als iets waar ik mee aan de slag kan. Ben ook benieuwd.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.