Update: Zelda-game Cadence of Hyrule bevestigd voor juni

Update: Zelda-game Cadence of Hyrule bevestigd voor juni

Update 31 mei: Een Japanse video van Indie World 2019 met uitgebreide gameplay-beelden bevestigt dat Cadence of Hyrule in ieder geval in Japan in de maand juni verschijnt. Bekijk de nieuwe beelden hieronder. Mogelijk wordt tijdens de E3-presentatie van Nintendo meer gedeeld over de Zelda-spin-off.

Watch on YouTube

Update 29 mei: Gisteren werd ontdekt dat de mogelijke releasedatum van Cadence of Hyrule is te vinden in de paginabron van het spel op de Nintendo-website. Waar gisteren echter 30 mei werd aangegeven als releasedatum, is deze datum nu veranderd naar 20 juni. Nintendo heeft zelf nog geen uitspraken gedaan over wanneer de lancering van Cadence of Hyrule plaatsvindt.

Origineel bericht: De Zelda-game Cadence of Hyrule wordt wellicht aanstaande donderdag al gelanceerd. De paginabron van het spel op de Nintendo-website onthult een releasedatum van 30 mei.

Op de Nintendo-pagina van Cadence of Hyrule staat weergeven dat het spel in de lente van 2019 wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch, maar een exacte datum is nog niet officieel bekendgemaakt door Nintendo. De mogelijke releasedatum kan nu echter toch worden gevonden, door middel van het inspecteren van de bron van de pagina op de Nintendo-website. In de code van deze paginabron is namelijk de regel 'Release date: May 30, 2019' te vinden.

Een releasedatum van 30 mei sluit aan bij de tot nu toe bekende informatie van Cadence of Hyrule. Nieuwswebsite Nintendo Life ontdekte begin deze maand al dat het spel in mei wordt gelanceerd, op basis van een mail van Nintendo Europe. In deze mail, waarin de spellen die deze maand naar de Nintendo Switch komen werden gepromoot, stond namelijk ook Cadence of Hyrule weergeven.

Cadence of Hyrule, dat de ritmische roguelike Crypt of the Necrodancer combineert met The Legend of Zelda, werd in maart aangekondigd tijdens de Nindies-presentatie van Nintendo. In de uitgebrachte trailer van het spel is te zien hoe Link en Zelda door middel van ritmische bewegingen onder andere rupees verzamelen en vechten tegen bekende vijanden. Cadence of Hyrule wordt ontwikkeld door Brace Yourself Games en kan met maximaal twee spelers worden gespeeld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben heel benieuwd naar de reviews van deze game.

0
test

Ziet er wel uit als iets waar ik mee aan de slag kan. Ben ook benieuwd.

0

Aanbevolen voor jou