Zelda: Four Swords DSi vanaf 28 september gratis beschikbaar | Gamer.nl

Zelda: Four Swords DSi vanaf 28 september gratis beschikbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

The Legend of Zelda: Four Swords Anniversary Edition maakt deel uit van de jubileumactie die Nintendo organiseert rondom de 25ste verjaardag van de Zelda-reeks. Vanaf 28 september kunnen spelers de game gratis downloaden via hun Nintendo DSi, DSi XL of 3DS. Anders dan in de originele GameCube-versie is het nu ook mogelijk om het hele spel alleen te doorlopen met een tweede Link erbij. Deze wordt dan bestuurd door de computer. Spelers kunnen tu en de twee Links wi elen door op de L- of R-knop te drukken.

Ook is het origineel uitgebreid met twee exclusieve nieuwe gebieden die elk drie levels bevatten die speciaal voor de DSi-versie zijn gemaakt. Door de nieuwe gebieden te voltooien, kunnen spelers voor elke Link speciale vaardigheden vrijspelen. Four Swords voor DSi blijft tot 20 februari 2012 beschikbaar voor hen om gratis te downloaden. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou