Zelda-fan speelt Breath of the Wild met Ring Fit-accessoire

Zelda-fan speelt Breath of the Wild met Ring Fit-accessoire

Reddit-gebruiker href="https://www.reddit.com/r/Breath_of_the_Wild/comments/evmx13/i_made_a_ringfit_adventure_controller_mod_to_play/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">SuperLouis64 </a>heeft een mod gecreëerd waarmee The Legend of Zelda: Breath of the Wild gespeeld kan worden met de Ring Fit Adventure-accessoire.

Het komt wel vaker voor dat spelers ingenieuze manieren vinden om hun favoriete games mee te spelen, zoals YouTuber Rudeism dievan zijn lichtzwaard een controller maakte om Star Wars Jedi: Fall Order te spelen. SuperLouis64 heeft een mod gecreëerd waarmee de geliefde Zelda-game voor Nintendo Switch gespeeld kan worden met de Ring-Con die bij Ring Fit Adventure hoort. Met de mod kan Breath of the Wild op een actieve manier worden gespeeld.

De meeste controls in de modspreken vrij voor zich; de speler moet rennen om vooruit te gaan, wat wordt gemeten door de band met Joy-Con die om de bovenbeen heen zit. De richting wordt aangegeven door de analoge stick op de Joy-Con die vast zit in de Ring-Con. Door te squatten pauzeert de game in plaats van op de plusknop drukken. Gebruikers knijpen in de fitnessring om vijanden aan te vallen en het richten van pijl en boog wordt gedaan door de ring te bewegen. De maker zegt zelf dat het richten nog wat onhandig is, maar het is wel mogelijk.

Bekijk hieronder de volledige video, de mod kan hier gedownload worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou