Nieuws
Zelda Ring

Zelda-fan speelt Breath of the Wild met Ring Fit-accessoire

Nog nooit zoveel bewogen bij het beklimmen van een toren

Geschreven door Dagmar De Groot op
Reddit-gebruiker SuperLouis64 heeft een mod gecreëerd waarmee The Legend of Zelda: Breath of the Wild gespeeld kan worden met de Ring Fit Adventure-accessoire.

Het komt wel vaker voor dat spelers ingenieuze manieren vinden om hun favoriete games mee te spelen, zoals YouTuber Rudeism dievan zijn lichtzwaard een controller maakte om Star Wars Jedi: Fall Order te spelen. SuperLouis64 heeft een mod gecreëerd waarmee de geliefde Zelda-game voor Nintendo Switch gespeeld kan worden met de Ring-Con die bij Ring Fit Adventure hoort. Met de mod kan Breath of the Wild op een actieve manier worden gespeeld.

De meeste controls in de modspreken vrij voor zich; de speler moet rennen om vooruit te gaan, wat wordt gemeten door de band met Joy-Con die om de bovenbeen heen zit. De richting wordt aangegeven door de analoge stick op de Joy-Con die vast zit in de Ring-Con. Door te squatten pauzeert de game in plaats van op de plusknop drukken. Gebruikers knijpen in de fitnessring om vijanden aan te vallen en het richten van pijl en boog wordt gedaan door de ring te bewegen. De maker zegt zelf dat het richten nog wat onhandig is, maar het is wel mogelijk.

Bekijk hieronder de volledige video, de mod kan hier gedownload worden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Persona 5 Royal-trailer introduceert nieuw lid van de Phantom Thieves De beste gamedeals van de week: Nier Automata en The Outer Worlds
0

Reacties op: Zelda-fan speelt Breath of the Wild met Ring Fit-accessoire

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.