Nieuws

Nintendo plaatst deze week blogposts over Zelda: Breath of the Wild-dlc

The Master Trials komt vrijdag uit

Geschreven door Brian Artiles Govita op
Tot aan de lancering van de eerste uitbreiding van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, The Master Trials, zal Nintendo iedere dag een blog plaatsen op de officiƫle Zelda-website.

In de eerste blogpost liet Zelda-director Hidemaro Fujibayashi weten dat de Korok Seeds eerst begonnen als stenen objecten, zoals hieronder te zien is, die spelers moesten vinden gedurende hun avontuur.

Het team besloot echter om het leuker te maken door er Korok Seeds van te maken en Koroks in de game te verwerken, omdat stenen objecten vinden niet genoeg voldoening zou geven.

De stenen die spelers moesten vinden fungeerden ook als easter egg, omdat deze overeenkomen met de steen waarin de Master Sword werd gevonden in The Legend of Zelda: Skyward Sword.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is beschikbaar voor Nintendo Wii U en Nintendo Switch. De uitbreiding, The Master Trials, is vanaf 30 juni beschikbaar voor Season Pass-bezitters.

Dit artikel delen:

Lees meer

Capture-mechaniek uit Super Mario Odyssey gemod in Super Mario 64 VR Zone Shinjuku in Tokio bevat games als Dragon Ball en Mario Kart
1

Reacties op: Nintendo plaatst deze week blogposts over Zelda: Breath of the Wild-dlc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • coolharry

    • 26 juni 2017 18:25
    Ik krijg het er vooralsnog niet echt warm van.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.