'Zeer klein team' werkt aan Lords of the Fallen 2 | Gamer.nl

'Zeer klein team' werkt aan Lords of the Fallen 2 | Gamer.nl

In een interview met href="http://www.eurogamer.net/articles/2017-07-03-lords-of-the-fallen-2-sequel-concern">Eurogamer </a>bespreekt CI Games-CEO Marek Tyminski het falen van Sniper Ghost Warrior 3 en de status van een vervolg op Lords of the Fallen.

Vorige week kondigde bedenker Tomasz Gop aan ontwikkelaar CI Games te verlaten na "de grote fout die Sniper Ghost Warrior 3 was." Zowel het team als het budget van CI Games werd gereduceerd na het uitbrengen van de game.

Tegenover Eurogamer zegt Gop dat de game amper progre ie maakte.

"Bijna twee jaar heb ik gewerkt aan het vervolg en ik heb de game niet verder zien komen dan de conceptfase. Ik werkte ergens aan waar ik honderd procent in thuis was en we produceerden de game niet.

Er kwam een moment dat Sniper Ghost Warrior 3 het belangrijkst was voor CI, de volgende grote hit. Het zou de reden kunnen zijn dat Lords niet zo snel progre ie maakte. Natuurlijk is het geen geheim dat Sniper niet geheel volgens plan ging als we het over verkopen hebben."

CI Games-CEO Marek Tyminski voegt hieraan toe dat Lords of the Fallen 2 binnen twee jaar kan verschijnen:

"Er werkt een zeer klein team aan Lords of the Fallen 2. Ik zou echter niet zeggen dat het nog vele jaren zal duren. Ik denk dat het nu gaat om de beste teams vinden die de game samen kunnen ontwikkelen. Als we die opstelling hebben, weten we ongeveer wat we moeten doen."

Dit jaar bracht Deck 13 in samenwerking met CI Games The Surge uit. Mogelijk zal deze studio wederom meehelpen met de volgende Lords of the Fallen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou