Zanger System of a Down maakt nummer voor Metal: Hellsinger

Zanger System of a Down maakt nummer voor Metal: Hellsinger

Serj Tankian, de zanger van metalband System of a Down, heeft een nummer voor de aankomende game Metal: Hellsinger gemaakt.

Het nummer heet No Tomorrow en bevat de herkenbare zang van de frontman. Ook de instrumenten hebben veel weg van een System of a Down-nummer, al hebben andere bandleden niet meegeholpen. Het nummer is in de game te horen, al kunnen mensen in onderstaande video al een voorproefje krijgen.

Metal: Hellsinger biedt klassieke first person shooter-gameplay met een uniek aspect: door op de ritme van de metalmuziek demonen af te schieten, kunnen er meer punten binnen worden gehaald. 

Andere mensen die hun zangstem aan de game hebben verleend, zijn Matt Heafy van Trivium, Björn Strid van Soilwork, Alissa White-Gluz van Arch Enemy en Mikael Stanne van Dark Tranquility.

Metal: Hellsinger moet ergens later dit jaar uitkomen op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wel leuk met die grote namen. Ziet er wel erg uit als een Doom kloon. En ben benieuwd, als je een paar van die liedjes hebt dan kan het al snel gaan vervelen als je ze telkens opnieuw hoort (zeker met zang erin vind ik).

0
test

Cool, leuk dat ze de wat "oudere" metal kiezen uit de 90's en zero's. Dat waren een beetje mijn metal hoogtijdagen

0

Aanbevolen voor jou