Fans van groots opgezette RPG's vergelijkbaar met Oblivion en Gothic 3 hoeven gelukkig niet te wachten tot een nieuwe Elder Scrolls-game alvorens ze weer op avontuur kunnen. Zuxxez komt namelijk in mei al met Two Worlds op de proppen, een ambitieuze RPG waarin je vrij bent om te gaan en staan waar je zelf wilt en waarin je het verhaal volledig naar je hand kunt zetten. Naast een uitgebreid singleplayeravontuur hoopt Zuxxez ook met de multiplayer hoge ogen te gooien.

De multiplayer van het spel is namelijk een heuse MMORPG, die qua opzet is te vergelijken met Guild Wars. De duizenden spelers komen eerst samen in een dorp, van waaruit verschillende quests kunnen worden ondernomen. Je kunt het spel zowel spelen met een RPG-personage, die tot het oneindige in level kan stijgen, of een Arena-personage. Deze laatste zijn allemaal even sterk waardoor het puur aan je eigen vaardigheden ligt of je de arenagevechten wint of niet.

Bekijk hieronder zes nieuwe screenshots van Two Worlds die enkele extreme weersomstandigheden, zoals een zandstorm, laten zien.