Zaai paniek en laat ruften in Panic Maker | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De makers van Viewtiful Joe, de goed ontvangen GameCube platformer van Capcom, komen deze zomer alweer met een nieuw spel op de Japanse markt. Panic Maker is de naam van deze unieke titel waarin we voor de verandering eens zelf de rol aannemen van de alien die de aarde over komt nemen. Toch is er bij Kozumi, de schattige blauwe Alien waar het hier om gaat, niet echt sprake van kwaadwilligheid.

Kozumi kan namelijk mensen scannen om te zien wat hun behoeftes zijn, en ze helpen hierin te voldoen. Doordat Kozumi niet zo bekend is met het aardse zal hij echter niet altijd de goede oplo ing aandragen en de problemen alleen maar erger maken. Zo kan hij ook het zogeheten 'scheetpoeder' gebruiken om mensen uit te problemen te helpen.

Panic Maker zal net als Vietiful Joe kleurrijke cel-shaded graphics bevatten. Het spel verschijnt exclusief voor de PS2 en belooft weer lekker geschift Japans te worden. Capcom heeft een officiële website gelanceerd die vanwege de Japanse taal niet echt duidelijk is, gelukkig heeft Eurogamer de feitjes weten te vertalen en voor ons op een rijtje gezet.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou