Yu Suzuki wil ook Shenmue 4 maken | Gamer.nl

Yu Suzuki wil ook Shenmue 4 maken | Gamer.nl

Shemue 3 moet nog uitkomen, maar ontwikkelaar en bedenker Yu Suzuki zegt nu al dat Shenmue 4 al op de planning staat.

In een interview met de Franse gamewebsite, GamersFlag zegt Suzuki dat het einde van Shenmue 3 open blijft voor een aankomende game. Het is volgens hem niet mogelijk om te eindigen met een derde episode.

Suzuki gaat ook in op de negatieve reacties die voortkwamen uit de trailer die getoond was tijdens de Magic Monaco 2018-conferentie en de nieuwe screenshots. De kritiek bestond voornamelijk uit de reactie dat de animaties van gezichtsuitdrukkingen minimaal en houterig overkwamen. Zo werd op Eurogamer personages omschreven als 'dead-eyed'.

Suzuki zegt dat de trailer die getoond werd op de conferentie niet representatief is van de huidige versie. Het was namelijk een verlengde trailer van al bestaande oudere beelden. De reden dat deze op de conferentie werd getoond, was puur om de game te promoten. Daarnaast zegt Suzuki dat de screenshots niet alles tonen.

De Franse gamewebsite vroeg ook naar eventuele remasters van Shemue 1 en 2. Suzuki ontkent niet dat er zoiets in de maak is, maar gaat er ook niet op in. Hij zegt: "Het is iets waar ik het momenteel niet over kan hebben.''

Shenmue 3 komt later dit jaar uit op PlayStation 4 en pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou