Yu Suzuki geeft nieuwe info en toont nieuwe beelden Shenmue 3

Yu Suzuki geeft nieuwe info en toont nieuwe beelden Shenmue 3

Ontwikkelaar Yu Suzuki was aanwezig op de Japan Expo in Parijs, waar hij meer info gaf over Shenmue 3, zijn carrière en nieuwe beelden toonde van de aankomende game.

Suzuki vertelde over zijn jeugd en hoe hij opgroeide in een landelijk gedeelte van Japan, met weinig om handen om mee te spelen. Uiteindelijk kreeg hij Lego van zijn ouders. In plaats van de handleidingen volgen, probeerde Suzuki grote ruimteschepen of voertuigen te bouwen. Suzuki gaf veel meer informatie over zijn jeugd en opvoeding, waaronder het feit dat hij piano leerde spelen en dat hij zijn eigen elektrische gitaar in elkaar zette.

Suzuki ging ook dieper in op zijn carrière bij Sega, waaronder de ontwikkeling van Afterburner en OutRun. Zo leerde hij bij een Shaolin-tempel zoveel mogelijk Kung Fu-stijlen voor de ontwikkeling van Virtua Fighter en Shenmue. Hij liet ook weten dat Shenmue 3 op dit moment heel anders is dan dat hij vroeger in gedachten had. Zo moest elke game één hoofdstuk van in totaal elf hoofdstukken bevatten, maar Shenmue 3 bevat inmiddels meer hoofdstukken.

Tijdens de presentatie toonde Suzuki nieuwe screenshots van de game, waaronder een aanval van Chai op Ryo en Shenhua, een blik op een arcadehal en de Panda Market, de eerste markt in de game. Daarna werd ook een korte trailer getoond. De complete presentatie is hieronder te zien, alsmede de screenshots.

Shenmue 3 wordt volgens Suzuki op dit moment uitvoerig getest en moet vanaf 19 november voor PlayStation 4 en de Epic Games Store beschikbaar zijn.

Watch on YouTube
Shenmue 3
Shenmue 3
Shenmue 3
Shenmue 3

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ik heb het toen de tijd gebacked maar nu gerefund. hoe zij die shit hebben aangepakt is schandalig.

0
test

@Markus88 Wat een onzin zeg, je bent gewoon hypocriet. Tentijde dat de kickstarter campaign bezig was is er alleen een digital copy belooft, niet dat dit een steamkey zou zijn. Dat is pas ruim na de kickstarter een keer gezegd. Ik vind het juist schandalig hoe mensen zoals jij bezig zijn, geld terug vragen om zoiets kleins wat tentijde van dat jij gebacked had helemaal niet eens gezegd is. Je kunt het spel gewoon spelen. Ugh, te zielig voor woorden hoe mensen zoals jij developers eigenlijk gewoon in de rug steken, en puur en alleen aan je eigen gerief denkt ipv niet zo koppig te zijn. Als ze nu hadden gezegd dat het alleen nog voor consoles uit zou komen en niet voor de PC, ja DAN had ik je gelijk gegeven, want DAT was niet wat er tijdens de kickstarter beloofd was. En vergeet niet, kickstarter is geen webshop, die digital copy is puur een bonus..

0

@SuperDre De enige die onzin uitkraamt, ben jij nu. In hun laatste update op hun Kickstarter staat dat hun distributie oorspronkelijk op PC via Steam zou gaan. Dat was toen al bekend via updates en surveys. Staat letterlijk op hun website. Als Markus88 gebruik wil maken van zijn refund, is dat zijn recht. Dat hoort ook bij Kickstarter, zie het probleem niet zo. Prima dat jij vindt dat het om iets kleins gaat, voor hem is dat dus niet zo. Laat lekker mensen zelf beslissen wat ze met hun geld doen, in plaats van je druk maken om elke comment die niet positief is over de EGS.

0
test

@SuperDre FOUT. Er is wel degelijk een Steam key beloofd en niet een ‘PC key’. Dat jij het een futiliteit vindt is prima maar jij bepaalt niet voor iemand anders of hij wel of geen recht heeft op een refund. Als je je neus even uit de reet van Epic kan halen en je mening op feiten kan baseren zou dat fijn zijn.

0
test

@SuperDre zooo dat is lanf geleden dat ik zoveel BS in 1 post heb gelezen haha. het moment dat ik gebacked heb stond er duidelijk dat ik het voor steam zou ontvangen. dat is gewoon je belofte breken naardat je je $$$ binnen heb geharkt. en dan nog al die shit wat ze erna hebben gedaan.. nee dankje. ga ik niet steunen =)

0

Dit ziet er echt slecht uit. De hoofdpersoon lijkt net een houten pop. Ik weet dat dit bij deel 2 ook zo is (heb ik nog liggen) maar dat kan anno 2019 niet meer.

0

@-it- Het enige wat aan deze game niet kan in 2019 is uitkomen op de Xbox.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@casualkiller Waarom je nu ineens xbox erbij moet halen is mij een raadsel, de Xbox doet je blijkbaar heel veel. Waar het hart vol van is...

0
test

@casualkiller En op de Gameboy Color, als we toch bezig zijn met opnoemen waar de game niet op uit komt..... oh en vergeet de philips cd-i niet!

0

Aanbevolen voor jou