YouTuber verkent pre-release versie van Cyberpunk 2077

YouTuber verkent pre-release versie van Cyberpunk 2077

Een YouTuber heeft een vroege versie van Cyberpunk 2077 gespeeld zonder alle beschikbare patches en updates.

Dat heeft YouTuber Tyler McVicker gedaan door alle patches en updates van de game van zijn systeem af te gooien en vervolgens er voor te zorgen dat zijn systeem geen verbinding meer maakte met het internet. Hij speelde de game dus alleen via data die op de disk staat. Volgens McVicker gaat het om een versie van de game gemaakt in september 2020, een aantal maanden voor de officiële release.

De versie die McVicker speelde toont onder andere een andere UI. Daarnaast is een icoon op de map te zien die lijkt te suggereren dat winkelhouders voorheen rondreisden op de map. Ook zijn er diverse aanpassingen aan het perksysteem en de wapencustomisatie te zien.

"Door de chaotische laatste maanden van ontwikkeling, barst deze versie van de game met content die er op het laatste moment is uitgesneden om de game te laten draaien op de vorige generatie consoles", zo legt McVicker uit. "En het beste nieuws? Iedereen kan het spelen."

Hoewel gamers er inderdaad zelf voor kunnen kiezen alle updates van hun systeem af te halen en het internet los te koppelen, heeft McVicker ook een video van zijn bevindingen gemaakt die hieronder is te zien.

Watch on YouTube
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heerlijke wereld en game en nu prima te spelen op next gen consoles en pc. Jammer dat ze gewoon niet de game alleen naar die console 's hadden gedaan had ze denk meer opgeleverd dan alle negatieve pers wat het nu krijgt en lawsuits.

0
test

@hulstpower Laatst weer opgestart met de laatste patch op PS5 maar ze zijn nog steeds hun beloftes niet nagekomen. Onder andere de AI van de NPC's is nog steeds achterhaald. Ze hadden de game nooit zo vroeg moeten aankondigen, dan hadden ze misschien een stukje minder negatieve pers gehad

0
test

@Ryme Mee eens maar denk dat de ai van de npc's niet veel beter word, vond ze bij de witcher serie ook niet van het hoogste niveau.

0
test

@Ryme mee eens maar je ziet nu al dat gta 6 in 2025 niet goed ontvangen wordt. Eigenlijk weten we ook dat zonder crushing de game laat 2026 moet zijn en bug free begin 2028, toch willen de gamers de game nu al hebben. Was met cyberpunk niet anders. Uitstellen is not done maar iets uitbrengen wat niet perfect is ook niet.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou