YouTuber maakt zelf een PlayStation 5 Slim

YouTuber maakt zelf een PlayStation 5 Slim

Een YouTuber heeft zelf een 'Slim'-versie gemaakt van de PlayStation 5.

YouTube-kanaal DIY Perks is gespecialiseerd in het maken van thuisgemaakte gadgets. In een nieuwe video wordt de console van Sony uit elkaar gehaald en uiteindelijk veranderd naar een apparaat dat 1,9 centimeter dik is. De reguliere PS5 is meer dan 10 centimeter dik.

DIY Perks komt er achter dat de PS5 deels zo groot is vanwege diens omhulling en de koeling. Die worden weggehaald. Met koper wordt een nieuw koelsysteem gebaseerd op water gemaakt. Ook wordt er een externe 'power brick' gebruikt om ruimte te besparen.

De video is hieronder te bekijken. Sony heeft zelf vooralsnog geen 'Slim'-versie van de PlayStation 5 aangekondigd, al zijn er van de vorige consoles van het bedrijf wel dergelijke versies uitgekomen.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

de koeling en power zijn nog steeds megagroot, eigenlijk is tie in totaal nu zelfs groter dan de normale ps5. maar als je die weg weet te moffellen en net zoals op de afbeelding alleen het dunne kastje in het zicht laat, is tie wel een stuk dunner. Maar eigenlijk helemaal niet :)

0
test

Als je de PSU en koeling extern maakt vind ik zijn PS5 niet slim waardig. Wel knap gedaan

0
test

@StormFox Mee eens! Ik heb ook nog geen PS5 aangeschaft, omdat ik 'm lelijk vind. Ik hoop dan ook dat er echt een Slim versie komt die kleiner en mooier is.

0

Aanbevolen voor jou